Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 13:05

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου

Στα πλαίσια του μεγάλου έργου οδοποιίας που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και μετά τη μεγάλη παρέμβαση ασφαλτοστρώσεων που θα συνεχιστεί εντός των επόμενων ημερών, σειρά έχει το μεγαλύτερο έργο ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου στην ιστορία των νησιών.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση 8.500 φωτιστικών σωμάτων στο σύνολο των Κυκλάδων, η οποία αφού ολοκληρώθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πάρου και της Σαντορίνης, ξεκίνησε ήδη από χθες και στη Σύρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν από την περιοχή του Κάτω Μάννα με κατεύθυνση προς τη Βάρη και πρόκειται να τοποθετηθούν 769 νέα φωτιστικά σώματα στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Αναφερόμενος στο υπό υλοποίηση μεγάλο έργο οδοφωτισμού, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Το να πραγματοποιείς περισσότερα έργα από όσα έχεις εξαγγείλει προεκλογικά, θα τολμήσω να πω ότι είναι σημαντικό επίτευγμα και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.

Ένα από αυτά τα έργα είναι και ο ηλεκτροφωτισμός του επαρχιακού οδικού δικτύου των νησιών μας, έργο το οποίο δεν είχε εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της Περιφερειακής Αρχής το 2019.

Το τρίπτυχο, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, ηλεκτροφωτισμός είναι έργα που εκσυγχρονίζουν το οδικό δίκτυο και το καθιστούν ασφαλές για τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας.

Είναι οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία των νησιών μας και θα συνεχιστούν».

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares