Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 19:03

Νάξος: Το όνομα του Μιχάλη Κατσάνη δόθηκε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο

Την ονομασία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου σε “Μιχάλης Κατσάνης”, γνωστοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, καθώς μετά από στενή συνεργασία με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, υπογράφηκε η σχετική απόφαση.

Ο Υπουργός έκανε λόγο για “ιστορική στιγμή για τη Νάξο και το Φιλώτι“ τονίζοντας ότι: “τιμούμε με μεγάλο σεβασμό τη μνήμη του Μιχάλη Κατσάνη, δίδοντας το όνομά του στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Νάξου!

Ευχαριστώ την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο χρόνιο και ομόφωνο αίτημα των φορέων του νησιού μας, ειδικά των

-Δήμου Νάξου
-Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου
-Τοπικού Συμβουλίου Φιλωτίου Νάξου

και υπέγραψε τη σχετική απόφαση μετονομασίας της σχολικής μας μονάδα στο Φιλώτι Νάξου.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη σπουδαία παρακαταθήκη του Μιχάλη Κατσάνη, που απεβίωσε προ 10ετίας και μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Ικάρων, επί σειρά ετών Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου και ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε, αγωνίστηκε και παρακολούθησε την ίδρυση του ΕΠΑ.Λ. Φιλωτίου.

Το όνομά του θα συμβολίζει και θα αποτελεί πυξίδα για το μέλλον, φάρο ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης για το νησί μας”.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares