Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 11:53

Τηλεδιάσκεψη με θέμα "Διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID 19 σε σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου".

Ο σκοπός της χτεσινής τηλεδιάσκεψης ( 17.09.2020)  ήταν ο συντονισμός των υπηρεσιών για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της πανδημίας, ειδικά όσον αφορά την προστασία των μαθητών και των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές μονάδες.

Συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δημόσιας Υγείας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι Διευθυντές Δημόσιας Υγείας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, οι Προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα συμβάλουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και θα αντιμετωπίσουμε σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων , τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές, τα όποια προβλήματα προκύψουν σχετικά με την διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 στα σχολεία.
Διότι θα προκύψουν θέματα από την στιγμή που βρισκόμαστε σε περίοδο πανδημίας.

Σε μια πρωτόγνωρη λοιπόν υγειονομική κατάσταση χρειάζεται να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, να ακολουθούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να παίρνουμε τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Με συνεργασία και γρήγορα αντανακλαστικά είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, ώστε τα παιδιά μας να έχουν μια γόνιμη και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares