Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 14:09

Κόσμος: Οι Guns N’ Roses απέκτησαν το δικό τους «φλιπεράκι»

Το νέο pinball machine είναι βασισμένο στην «Not In This Lifetime» περιοδεία και περιλαμβάνει πρωτότυπη μουσική από τον Slash.

Η τάση της εποχής θέλει ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες να αποκτούν τα δικά τους βιντεοπαιχνίδια (ή τουλάχιστον να κάνουν cameo εμφανίσεις), όμως ορισμένα συγκροτήματα είναι λίγο πιο «παραδοσιακά» και επιμένουν σε «παλαιότερες συνταγές». Ένα από αυτά είναι οι Guns N’ Roses , οι οποίοι λάνσαραν μια σειρά pinball machines (τα γνωστά «φλιπεράκια») που βασίζεται στην «Not In This Lifetime» περιοδεία τους.

Η κατασκευάστρια εταιρεία των παιχνιδιών Jersey Jack Pinball έχει δημιουργήσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις, ενώ ο Slash ηχογράφησε νέα μουσική για το έργο. Σε δηλώσεις του ο θρυλικός κιθαρίστας του συγκροτήματος σχολίασε πως ήταν μια «εξαιρετικά ικανοποιητική» εμπειρία και τόνισε ότι νιώθει περήφανος για την συνεργασία, βοηθώντας στο σχεδιασμό «ενός εκ των πιο πρωτότυπων και συναρπαστικών rock’n’roll pinball που έχει κατασκευαστεί ποτέ».

Το φλιπεράκι βασίζεται στο σετ 21 τραγουδιών των Guns N’ Roses και περιλαμβάνει αντίγραφα της σκηνής και του φωτισμού , γλυπτά ομοιώματα του Axl Rose και του καπέλου του Slash, αλλά και αρκετά αποσπάσματα βίντεο από την συγκεκριμένη περιοδεία. Πέραν της νέας μουσικής του Slash, στο παιχνίδι ακούγονται οι φωνές των Rose, Richard Fortus , Richard Fortus , Dizzy Reed και του παρουσιαστή των Guns N’ Roses MC Bob , ενώ την αφήγηση έχουν αναλάβει οι Duff McKagan και Melissa Reese.

Όσοι θελήσουν να ξαναζήσουν την εμπειρία των Guns N’ Roses σε περιοδεία (έστω και σε μορφή ενός pinball machine) θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η απλή έκδοση κοστίζει 6.750 δολάρια, η limited έκδοση ( των 5000 μονάδων) 9.500 δολάρια, ενώ η συλλεκτική έκδοση (των 500) 12.500 δολάρια. Η συλλεκτική έκδοση μεταξύ άλλων έρχεται με κάρτα υπογεγραμμένη από τους Rose , Slash και McKagan .

 

Πηγή: clickatlife.gr

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares