Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 23:24

Τσαλουχίδης: Να σταματήσουν Super League 1 και 2 αν θέλουμε να μιλάμε για αλληλεγγύη

Σαφέστατα ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 για την καθυστέρηση της έναρξης της Football League.

«Λέγαμε η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια, τώρα λέμε το ποδόσφαιρο σήκωσε ψηλά τα χέρια. Δεν υπάρχουν μικρές κατηγορίες. Από την αρχή που ξεκίνησε η Super League 1 ήταν λάθος γιατί είναι ο μεγαλύτερος μοχλός πίεσης προς την Κυβέρνηση. Δεν είναι ξεχωριστή η Super League 2, είμαστε το ποδόσφαιρο. Στην ίδια χώρα είναι όλες οι ομάδες. Και μάλιστα όταν τηρείται με επιτυχία το πρωτόκολλο στις άλλες δύο κατηγορίες γιατί να μην ξεκινήσει και η Football League; Να σταματήσει αυτό το παραμύθι, να λένε όλοι να ξεκινήσουν και οι άλλες κατηγορίες. Αν το εννοούν ας σταματήσουν όλα τα πρωταθλήματα. Είμαστε ένα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ας πουν ότι θα παίζει μόνο η Super League. Το ποδόσφαιρο ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω, αυτό πρέπει να το καταλάβουν. Γι' αυτό όλες οι ομάδες είναι χρεωμένες και βλέπετε ότι υπάρχει αυτό το αλαλούμ. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Δεν φτάνουν τα λόγια. Οι παράγοντες μπορεί να φύγουν. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι ξεχωριστό, δεν είναι όλα τα επαγγέλματα το ίδιο. Η Football League είναι ένα κομμάτι που κολλάει με τα άλλα δύο. Γιατί να μην συζητηθεί καν; Από την Τρίτη πήγε Πέμπτη, Παρασκευή και δεν έγινε τίποτα. Εδώ δεν είχε βγει ένας να πει ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση για να γίνει ο προγραμματισμός. Ακόμη ψάχνουμε -παρότι έχουμε από τους προγόνους μας- να βρούμε νέα ταυτότητα. Δεν υπάρχει σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες και υποστάσεις».

Κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχουν παράγοντες που αν εξαφανιστούν δεν θα υπάρχουν ούτε οι από πάνω κατηγορίες. Το έχετε σκεφτεί τι θα γίνει; Οι δύο από πάνω κατηγορίες πρέπει να σταματήσουν αν θέλουμε να μιλάμε για αλληλεγγύη. Ακόμη και η Super League 2 που ξεκίνησε ήταν λάθος, δεν είστε μόνοι σας. Για ποιον λόγο δεν κάνουν συζήτηση για την Football League; Όταν υπάρχει αποχή τόσων μηνών θα δημιουργηθούν προβλήματα για τους παίκτες, δεν το ίδιο οι ατομικές προπονήσεις με τα παιχνίδια. Πρέπει η Football League να ξεκινήσει άμεσα, να παρθεί μία οριστική απόφαση, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

πηγή: metrosport

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares