Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:13

Άφησε βαθμούς ο Αστέρας Βάρης στα Φιλιατρά

«Αγκαλιά» με τους βαθμούς της νίκης βρισκόταν μέχρι λίγο πριν την εκπνοή ο Αστέρας Βάρης στο γήπεδο Φιλιατρών, στο τέλος όμως υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τη μαχητική Εράνη.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ, ήλεγχαν το παιχνίδι, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» και το «τρίποντο», όμως στο τέλος έμειναν με τον βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε κάτι περισσότερο στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40ο λεπτό με όμορφη λόμπα του Ντούλια (0-1), σε ένα πρώτο μέρος όπου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πλησίασε νέα επιτυχία στο 60ο λεπτό, όπου ο Μπελαβράκης αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής, ενώ στο 78' ο Χριστίνης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Σαββίδη σε τετ α τετ. Στο 92ο λεπτό καταγράφηκε η φάση που έμελλε να καθορίσει το ματς. Σε μία προσπάθεια του Ψυχογυιού να κοντρολάρει την μπάλα και αφού πρώτα τη βρήκε με το πόδι -όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Αστέρα- εκείνη χτύπησε στο χέρι του, με τον διαιτητή Κουρτέση να δείχνει την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Φάκκης ήταν εύστοχος για το 1-1, που έδωσε έναν βαθμό στην Εράνη και στέρησε δύο από τον Αστέρα.

Διαιτητές: Κουρτέσης, Τσούκας-Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσέρπες, Μπουρδέκας (46' Πουλιάνος) Μπρότσκο, Τσερπές, Γκεβόρι (46' Παπαδόπουλος), Καραμπέτσος, Κουτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (46' Σινάνι), Φάκκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μάγγος, Ντούνης(65' Χριστίνης), Ντούνιας, (90' Νικολακόπουλος), Καλέλα (85' Μπάκας), Ντούλιας (65' Ψυχογυιός), Μπελαβράκης (85' Παστρικός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares