Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 20:00

Έχασε βαθμούς στο Πέραμα ο Εθνικός Πειραιά

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική «στραβοπάτησε» ο Εθνικός και, πλέον, βλέπει τον στόχο της πρώτης θέσης να απομακρύνεται αισθητά.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Αλμυρό, η ομάδα του Πειραιά υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο Περάματος απέναντι στον σθεναρό Περαμαϊκό, που έπαιξε παθιασμένα για το θετικό αποτέλεσμα, στη δική του προσπάθεια στο Πρωτάθλημα για αποφυγή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως δεν ήταν εύστοχοι στις στιγμές που έπρεπε.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντινιωτάκης ανάγκασε σε απόκρουση τον Θεολόγη και δύο λεπτά μετά (7') ήταν η σειρά του Παπαγγελή να χάσει ευκαιρία από πλεονεκτική θέση. Στο 40' ο Θεολόγης αντέδρασε σωστά σε σουτ του Γεωργούση, με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 52', οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ χάρη σε χτύπημα φάουλ του Ποσίνκοβιτς (1-0), όμως μόλις τρία λεπτά μετά (55') ήρθε η ισοφάριση μετά από σουτ του Σκεντεράι (1-1). Η ομάδα του Β. Χαντέ έψαξε το νικητήριο γκολ, έχοντας δύο καλές στιγμές για να φτάσει σε αυτό. Στο 72' ο Γεωργούσης νικήθηκε ξανά από τον Θεολόγη, ενώ στο 90' ήταν η σειρά του Κυριαζή να απωλέσει τη δική του ευκαιρία για γκολ.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Μπακογιάννης (Αθηνών)-Τσιδώνης (Σάμου)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Λάππας, Βέσι, Στεφανής, Παπαθανασίου, Κουφουδάκης (85' Καραλής), Φιλιμέγκας (61' Κόκας), Ποσίνκοβιτς, Κοντάκος (61' Μαχμουτάι), Παπαδάκης (76' Μαρίνης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεζούλι, Παπαγγελής, Σκεντεράι, Θεοδώρου (55' Κατσογιάννης), Τσατσαρής, Μαλάι (73' Τσιάβος), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (73' Κυριαζής), Σεκούμπα (68' Σέχου), Αντωνίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares