Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 20:30

Σπουδαία νίκη του Ελλοπιακού κόντρα στον Περαμαϊκό

Σχεδόν στα δύο τρίτα του φετινού «μαραθωνίου» ο νεοφώτιστος Ελλοπιακός όχι απλώς έχει ελπίδες, αλλά με την πίστη και την αγωνιστική του αξία μπορεί να διεκδικήσει τη σωτηρία με αξιώσεις!

Οι Βοιωτοί πέτυχαν άλλη μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 απέναντι στον Περαμαϊκό, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στις θέσεις που προσφέρουν... χαμόγελα! Από την άλλη, η ομάδα του Περάματος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και, μοιραία, παρέμεινε μακριά από τη διαχωριστική γραμμή.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό έπειτα από προσωπική ενέργεια και πλασέ του Χατζηλάμπρου (1-0), ενώ στο 78' ο Τσέλλος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοκκινόμαυροι είχαν και χαμένο πέναλτι στο 45ο λεπτό, με τον Βρέτο να εκτελεί και τον Θεολόγη να αποσοβεί τον κίνδυνο με τη βοήθεια και του δοκαριού.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Τζέλος-Τζάνης (Αθηνών)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Αχείμαστος, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Ρεσβάνης, Μάκο, Ριζάι (80' Καλαμπόκας), Βρέτο (72' Μεγάλος), Χατζηλάμπρος (90' Παπαγεωργίου), Σπανός (90' Σαντζάκου)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Λάππας (61' Τσίνα), Βέσι, Στεφανής, Παπαθανασίου, Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας (68' Καραλής), Ποσίνκοβιτς, Κοντάκος (61' Μαχμουτάι), Παπαδάκης (80' Καραγιαννίδης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares