Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:37

Ο Ηλυσιακός πέρασε νικηφόρα από τον Ατσαλένιο

Η τρίτη αποστολή στην Κρήτη αποδείχθηκε και... φαρμακερή για τον Ηλυσιακό, ο οποίος εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να «κλέβει» τις εντυπώσεις με την εν γένει παρουσία του!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ομάδα του Α. Μαντζούνη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ατσαλένιου, όπου επικράτησε με 1-0 του ΠΟΑ, που από την πλευρά του γνώρισε άλλη μία ήττα στην έδρα του.

Το γκολ που έκρινε υπέρ των κιτρινόμαυρων την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 66ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Λέκκα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Κατά τα άλλα, έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και υπεροχή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο. Μάλιστα, από τη στιγμή που απέκτησε το προβάδισμα ο Ηλυσιακός είχε σημαντικές ευκαιρίες να «κλειδώσει» το «τρίποντο» με ένα δεύτερο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 83ο λεπτό κι έπειτα οι πράσινοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κασσωτάκης σε στιγμή που είχαν ολοκληρωθεί οι επιτρεπόμενες διακοπές για αλλαγή.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης-Τίκας (Χανίων)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος, Κασωτάκης, Χαρίτος, Λουμπάκης, Αργκιλέσι, Χατζηανδρέου (52' Κερμενίδης), Βοργιάς (65' Δαμιανάκης), Νάτος (52' Ψαράς), Καϊμακαμούδης (75' Σκουλάς), Γιακουμάκης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος (78' Σαρρηασλανόγλου), Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος, Ταχιράι, Καραγιάννης (65' Καλός), Τσέργας, Μακρίδης (90' Δημοσθενιάδης), Λέκκας, Κράσι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares