Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 18:30

Ο Άρης Πετρούπολης λύγισε τον ΠΟ Ατσαλένιου

Εδραιώνεται στην τρίτη θέση της κατάταξης ο Άρης Πετρούπολης και ετοιμάζεται να περάσει δυναμικά στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η ομάδα του Κ. Βελιτζέλου λύγισε τον ΠΟ Ατσαλένιου για την 20η αγωνιστική, επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιλιγκίρη λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και αποσπάστηκε από τον τέταρτο Ηλυσιακό. Από την άλλη, οι Κρητικοί ήταν ανταγωνιστικοί σε ακόμη ένα παιχνίδι τους στην Αθήνα, διεκδικώντας πράγματα ακόμη κι όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο καλά στο ματς, έχοντας την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίωρο. Στο 5ο λεπτό ο Καϊμακαμούδης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η φάση και στο 20ο λεπτό, σε πανομοιότυπη προσπάθεια του Νύκταρη από το ίδιο σημείο. Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να προσεγγίζουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στο 36ο λεπτό η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το πλασάρισμα του Κρητικού και πέντε λεπτά μετά (41') ο χαρισματικός φορ αστόχησε από πολύ κοντά σε δυνατό σουτ μετά από σέντρα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό του, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 50', όταν η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Κορώνη. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΟΑ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Νύκταρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο αργότερα, μέσα σε ένα δίλεπτο, οι ερυθροκίτρινοι είχαν δύο δοκάρια, στο 57' σε προβολή του Κρητικού και στο 58' σε δυνατό σουτ του Βλαχομήτρου από πλάγια θέση, όπου βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και ο γκολκίπερ Καβουσάκης! Τέσσερα λεπτά μετά (62') η ομάδα του Κ. Βελιτζέλου έλυσε τον «γόρδιο δεσμό»! Ο Τσιλιγκίρης έγινε αποδέκτης της μπάλας, συνέκλινε προς το ημικύκλιο της περιοχής και με δεξί φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη, που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της. Έκτοτε οι γηπεδούχοι μετέφεραν το ενδιαφέρον τους στη διαχείριση του αποτελέσματος, με τους πράσινους να βγάζουν αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο, να ρισκάρουν και να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ισοφάρισης. Ωστόσο, η άμυνα του Άρη απέκρουσε όλες τις επιθέσεις και κράτησε το υπέρ του 1-0.

Διαιτητές: Ζέστας, Παπαδάμ-Λαμπρόπουλου (Πειραιά)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Τσερκώνης, Γκότοβος, Καρδάμης (46' Κορώνης), Μενάι, Σκεντεράι (76' Παπανικόλας), Τσίτσαρης (38' λ.τρ. Ντόι), Στ. Κρητικός (85' Κουέσι), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (85' Μουστάκης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (84' Χατζηανδρέου), Δαμιανάκης, Ψαράς (84' Κασωτάκης), Παχής (26' λ.τρ. Γιακουμάκης), Καϊμακαμούδης, Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης (55' Λουμπάκης), Βοργιάς (84' Καλαϊτζάκης), Χαρίτος, Αργκιλέσι

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares