Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 20:27

Ηλυσιακός για μεγάλα πράγματα: Νίκησε τον Άρη Πετρούπολης με δέκα παίκτες!

Τα επιτεύγματα του Ηλυσιακού τα τελευταία χρόνια αποτελούν άξια θαυμασμού. Η ομάδα από του Ζωγράφου και η αγωνιστική της άνοδο αποτυπώνουν ότι η ομάδα θυμίζει εκείνη των παλιών καλών εποχών αφού καθημερινά καταρρίπτει σπουδαία ρεκόρ.

Σήμερα, όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο του Ζωγράφου είδαν τους παίκτες του Ανδρέα Μαντζούνη να υπερβάλλουν εαυτούς και να παίρνουν μια παλληκαρήσια νίκη απέναντι στον τραγικό Άρη Πετρούπολης που φάνηκε να είχε μείνει στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Παρότι οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν με από το 28' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχιράι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1, και μια γκολ του Κάλλου στο 88' να πάρουν ένα τεράστιο τρίποντο, έχοντας παράπονα από την διαιτησία του Λαθύρη.

Από την άλλη ο Άρης Πετρούπολης χαρακτηρίζεται ιδανικός αυτόχειρας αφού παρότι προηγήθηκε με 0-1 και έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα, έχασε πέναλτι στο 76' με τον Τσιλιγκίρη ενώ κατάφερε να δεχτεί το 2-1 και να μην πάρει τίποτα απολύτως από το ματς.

Στα πρώτα λεπτά ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε φάουλ όμως η εκτέλεση του Τσιλιγκίρη πέρασε άουτ. Στο 12' ο ίδιος παίκτης έκανε σέντρα, ο Λέτσο δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα όμως με την παρέμβαση του Σουβατζόγλου η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 14' έγινε το 0-1, οταν ο Βλαχομήτρος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Τσίτσαρης που έρχονταν σε τρέιλερ με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 18' ο Κάρδαρης έπιασε... αέρα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη, για να φτάσουμε στο 27' όπου σημειώθηκε μια αμφιλεγόμενη και δύσκολη φάση.

Ο Μακρίδης εκτέλεσε το κόρνερ ο Σικαλιάς έδιωξε δύσκολα και ο Χαρίτος που ήταν στη φάση με κεφαλιά έδωσε στον Κάρδαρη που φάνηκε εκτεθειμένος. Η μπάλα κατέληξε στον Σουβατζόγλου που έκανε το σουτ η μπάλα αρχικά πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε στο έδαφος με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, όμως ο διαιτητής και επόπτης αρχικά έμειναν ακίνητοι, δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι.

Ακολούθησε ένταση με τους παίκτες του Ηλυσιακού να πέφτουν πάνω στον Λαθύρη και τον μέτριο σε μέρα Πειραιώτη διαιτητή να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον αρχηγό του Ηλυσιακού, Ταχιράι, αφού υποστήριξε ότι τον χτύπησε με το χέρι του.

Ακολούθησε ένταση μεταξύ των παικτών του Ηλυσιακού, με τον διαιτητή, ωστόσο, ο Λαθύρης αφού πέρασαν περίπου 10' κατοχύρωσε το γκολ υπέρ των γηπεδούχων, αφού προηγήθηκε σύσκεψη με τον βοηθό του.

Από τη στιγμή που έγινε αυτό ήταν η σειρά των ανθρώπων του Άρη να εκφράσουν τις ενστάσεις τους για το 1-1 θεωρώντας ότι κακώς υποδείχθηκε γκολ μπαίνοντας εντός γηπέδου. Στο 44' λίγο έλλειψε να γίνει το 2-1, όταν ο Καρδάμης έδιωξε τη μπάλα, εκείνη έφτασε μετά από κόντρες στον Μακρίδη που έκανε τη σέντρα σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στην τελευταία φάση του α' μέρους ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βλαχομήτρος που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λέτσο που μπλόκαρε. Στο 45+5 ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάρδαρη από τον Βλαχομήτρο όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στην επανάληψη και ενώ ο Άρης είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν στο 55 γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Τσέργας έκανε την παράλληλα πάσα ο Σουβατζόγλου έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με το ριμπάουντ σκόραρε όμως ο α' βοηθός ακυρώσε το γκολ θεωρώντας τον σκόρερ εκτεθειμένο. Στο 74' ο Άρης κέρδισε πέναλτι όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ, με τη μπαλα να βρίσκει στο Χαρίτο και το διαιτητη να υποδεικνύει χέρι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τσιλιγκίρης όμως ο Λέτσο μάντεψε σωστά και αφού έπεσε στην αριστερή γωνία απομάκρυνε σε κόρνερ. Στη συνέχεια (85') ο Τσουβαλτσίδης με άψογη σέντρα με το αριστερό βρήκε τον Στέλιο Κρητικό που έκανε ένα κοντρόλ και σούταρε όμως το σουτ δεν ήταν δυνατό και ο Λέτσο μπλόκαρε. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Βασίλης Τσέργας με μια μαγική πάσα στο 88' βρήκε τον Κάλλο που είχε περάσει στο γήπεδο στο 81 στη θέση του Κράσι και αφού πέρασε στην ταχύτητα τους αμυντικούς του Άρη Πετρούπολης με άψογο πλασέ νίκησε τον Σικαλιά για το τελικό 2-1.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης πίεσε χάνοντας σημαντική στιγμή με τον Στέλιο Κρητικό στο 90' αφου έπιασε την κεφαλιά όμως ο Λέτσο έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε τη στατική φάση ό Στέλιος Κρητικός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι όμως με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Λέτσο.

Προηγουμένως ο Ηλυσιακός πήγε να τελειώσει το ματς όμως ο Κάλλος σε δυο προσπάθειες που είχε στο στόχο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, Λαθύρη βρήκε τον Ηλυσιακό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Λέτσο, Χριστόπουλος, Σουβατζόγλου, Νικολόπουλος, Κάρδαρης, Τσέργας, Ταχιράι, Κασσιανός (70' Λέκκας), Μακρίδης, Κράσι (83 Καλλός), Χαρίτος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Κορώνης (64' Τσερκώνης), Καρδάμης (64' Μουστάκης), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Σκεντεράι (82' Θεοχάρης), Θεοδωρακόπουλος (45+5' Τσουβαλτσίδης), Κρητικός Στ., Βλαχομήτρος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares