Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 17:01

Εύκολη νίκη του Εθνικού Πειραιά κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών

Τον τίτλο του φαβορί του αγώνα δικαίωσε με τον πιο απερίφραστο τρόπο ο Εθνικός στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών και μπήκε στο 2024 εξίσου ιδανικά με τον τρόπο που αποχαιρέτησε το προηγούμενο έτος.

Η ομάδα του Β. Χαντέ επικράτησε στο γήπεδο του Μοσχάτου με το... πεντακάθαρο 3-0, φτάνοντας στην τελική επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε φάουλ και ο Χρούστινετς με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 25' ο Αντωνίου με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0 και στο 35' ο Κυριαζής αξιοποίησε σέντρα του Μακρυγιάννη και με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες κατέβασαν ταχύτητα, διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους άλλο ένα «τρίποντο», ολοκληρώνοντας παράλληλα χωρίς ήττα τον πρώτο γύρο και παραμένοντας στο -5 από τον -πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Πανιώνιο.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Βαμβακάς-Γαλάνης (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Γ. Παπαγγελής, Ε. Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Θεοδώρου, Χρούστινετς (46' Λαμάι), Κυριαζής (60' Ντινιωτάκης), Πολύζος (60' Σεκούμπα), Βαλαβανόπουλος, Μακρυγιάννης (46' Σέχου), Αντωνίου (46' Τσιάβος)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Ζερβός (41’ Σκουτέλης), Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Ρουμπάκης (62’ Τουρνάκης), Γκελοσάνι (76’ Θ. Κάββαλος), Κωστάκης, Κουκούλης, Παππάς (46’ Βιτώρος), Λίτσκας.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares