Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:19

Ήττα σοκ για Αστέρα στη Βάρη από τον Ιάλυσο

Μετά την ήττα στη Ρόδο και την ισοπαλία στη Μύκονο, ο Αστέρας Βάρης υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της από τον ψυχωμένο Ιάλυσο, που ενδεχομένως να έχει αδικήσει τον... εαυτό του με την έως τώρα συγκομιδή του στον 3ο όμιλο.

Παρότι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστή τον Ντούλια, οι κυανόλευκοι αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 3-0! Στο 8ο λεπτό ο Ιντρίζι ανατράπηκε από τον Ντιαγνέ εντός περιοχής και ο Εμπουμπά εκτέλεσε εύστοχα το πεναλτι για το 0-1, δέκα λεπτά αργότερα (18') ο Γιώργου σημείωσε το 0-2 με ασύλληπτο σουτ από μακρινή απόσταση και στο 38' ο Εμπουμπά αξιοποίησε σέντρα του Τζουανάκη και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, «παγώνοντας» ακόμη περισσότερο το στάδιο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν για να μπουν πάλι στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από τη μείωση του σκορ σε 1-3 στο 75' με προβολή του Μαγγανά μετά από παράλληλο γύρισμα του Δημητρόπουλου. Οι Ροδίτες διαχειρίστηκαν θαυμάσια το υπέρ τους αποτέλεσμα, ροκάνισαν τον χρόνο και έφτασαν σε ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Διαιτητές: Ψαρίδης, Καμπιώτης-Κρασώνης (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργης Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα (46' Καλομοίρης), Ανδριόπουλος (86' Μπάκας), Ντιαγνέ, Μπελαβράκης, Χριστίνης (70' Καλύβας), Μπερνιδάκης (46' Μαγγανάς), Ντούλιας, Βασιλειάδης, Μάγγος

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (23' λ.τρ. Βλαχάβας), Χότζα, Γιώργου, Ιντρίζι, Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα (83' Γκόγκος), Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (72' Κοντός), Πατσίλης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares