Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 08:30

Συνεχίζει την ανοδική πορεία η Μαρκό

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Μαρκό, παίρνοντας άλλο ένα «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αγωνιζόμενη πάλι στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, η ομάδα του Ν. Μπαδήμα λύγισε με 1-0 τον Πανελευσινιακό για τη 15η αγωνιστική, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 15ο λεπτό ο Παυλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η παράβαση υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου μετά από παράλληλη σέντρα του Πίκουλα. Στη συνέχεια, ο Σάμιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σε γκολ ωστόσο που δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Ευθυμίου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «σταχυοφόροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες απείλησαν όμως και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους, σημαντικές ευκαιρίες για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 68ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του Πανελευσινιακού ο Νότης Μαχαίρας για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Σπήλιο.

Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Γκούντας-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Κυριτσάς, Μωραϊτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Λαμπρόπουλος, Σάμιος (89' Χριστόπουλος), Παυλίδης, Ευθυμίου (46' Φρέρης), Γκίνι (46' Ριτσοτάκης), Πίκουλας (70' Σταμάτης), Πατσέκο (75' Μεγαρίτης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Καψής (81' Σκέντζος), Νταγκουνάκης, Συριόπουλος (66' Μάκο), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Μηλιώτης (46' Βρέτο), Τσιάβος (81' Μεταξάς), Φωτόπουλος, Ερρέρα, Κουκοβίνης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares