Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 17:00

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Επισκοπή κόντρα στον Ηλυσιακό!

Πολύτιμο «τρίποντο» πέτυχε η Επισκοπή στην εξ αναβολής αναμέτρησή της με τον Ηλυσιακό για τη 12η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη στην κατάταξη.

Η ομάδα του Μ. Στεφανίδη επικράτησε με 1-0 του αντιπάλου της χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Χάιδος λίγο πριν την εκπνοή με δυνατό σουτ! Οι κιτρινόμαυροι είχαν τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, όμως οι Ρεθυμνιώτες ήταν εκείνοι που βρήκαν το γκολ της λύτρωσης στο 91ο λεπτό, για να φτάσουν σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο 10ο λεπτό η μπάλα κόντραρε στον Χάιδο από το σουτ του Κράσι, τρία λεπτά μετά (13') ο Μπαλασάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Χάιδου, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το σουτ του Κάμερον κόντραρε σε αμυντικό. Στο 51' η μπάλα έφυγε μόλις άουτ μετά από σουτ του Δωματά και στο επόμενο λεπτό (52') ο Μαρίνου δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Ψαρρά, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια. Στο 53' καλό σουτ του Τσέργα από τα όρια της περιοχής έφυγε λίγο άουτ και στο 64' ο Ψαρράς έδιωξε σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου. Στο 73' ο Ταχιράι ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή σε κόρνερ του Μαρίνου, όμως αστόχησε ενώ στο 84' ο Μπαλασάκης απομάκρυνε στη γωνία του σε σουτ του Μίχου. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 91' όπου ο Χάιδος πέτυχε το γκολ της νίκης για την Επισκοπή.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης, Μπιμπάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος, Μίχος, Δωματάς, Κοναγκάγια (85' Τραϊτοράκης), Λίμα, Τζωρτζινάκης (64' Μέτα), Πάτας, Μεργέμογλου (76' Δημητρακούδης), Κεφαλάς, Κάμερον

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κάρδαρης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι (76' Γιαννόπουλος), Τσέργας, Χαρίτος, Κράσι (89' Νικολόπουλος), Ματέο, Μαρίνου (76' Καλός), Λέκκας (46' Κασσιάνος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares