Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 19:14

Χαϊδάρι: Με απουσίες αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία στα Ζωνιανά

Να δώσει αξία στο τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα επιδιώξει το Χαϊδαρι που έχει δύσκολη αποστολή καθώς ταξιδεύει με προορισμό το Ρέθυμνο για τον αγώνα με τον Ερμή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής, Γιάννης Σιλεβίστας, εκτός από τον σκληροτράχηλο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του καλείται να βρει τρόπος να ξεπεράσει και τα αρκετά προβλήματα απουσιών που... ταλαιπωρούν το σύνολο του.

Συγκεκριμένα, οι Παναγιώτης Ζίζηλας, Βασίλης Μουκίδης, Γιώργος Μέξης και Νίκος Μπελερης δεν θα έχουν τη δυνατοτητα να αγωνιστούν λόγω καρτών, όπως και οι Βασίλης Κατσάρας και Θεόφιλος Γιαννακόπουλος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αντίθετα, οι Μιχάλης Αννιτσάκης, Χουάν Ματέα, Αποστόλης Καλαματιανός και Πάνος Τσιούλος βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, με τον Γιάννη Σιλεβίστα και τους συνεργάτες του να μένουν ικανοποιημένοι από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα τους.

Η αποστολή των Χαίδαριωτών θα αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου με πλοίο της γραμμής με προορισμό το Ηράκλειο και το πρωί της Κυριακής με πούλμαν θα μεταβεί στο γήπεδο του Ερμή.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares