Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 21:30

Μοιρασιά για Προοδευτική και Αλμυρό

Έναν πολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή της η Προοδευτική, μένοντας παράλληλα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη.

Η ομάδα του Α. Τζουμερκιώτη, έχοντας τις απουσίες των Ανδριόπουλου, Δρόση, Κουτσούμπα και Τερβόλι, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Γάζι Ηρακλείου απέναντι στον Αλμυρό, που δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες και χάνει την επαφή του με την κορυφή του ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι δύο: Στο 19' ο Καστελλιανάκης με πλασέ για τους γηπεδούχους, στο 25' ο Σταθόπουλος με σουτ και στο 35' ο Βουργουντζής με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος ο Αλμυρός ενέτεινε την πίεσή του για το γκολ της νίκης, που όμως δεν ήρθε, ενώ οι άνθρωποί του ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Καστελλιανάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον διαιτητή Γκαϊτατζή να έχει διαφορετική άποψη. Εν τέλει, το τελικό 0-0 που έμεινε μέχρι τέλους κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Βαμβακάς-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Κοντογιάννης, Πιερτζιακόμι, Καστελλιανάκης, Κουτάντος (60' Πατινιώτης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Νγκουέμ, Ρέγιες (70' Βακράκος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μαναμανδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα, Λαζαρίδης (55' Τσακίρης), Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος (85' Πετράκης), Θεοδωρίδης, Βουργουντζής.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares