Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 19:28

Σπουδαίο διπλό στο Ρέθυμνο για την Αγία Παρασκευή

Με τέτοιες νίκες, ακόμη και με απώλεια των έξι βαθμών, η Αγία Παρασκευή δικαιούται να ελπίζει!

Η φοβερή Αγ. Παρασκευή έκανε σπουδαίο «διπλό» στο Ρέθυμνο, επικρατώντας με 3-2 της Επισκοπής στις καθυστερήσεις ενός συναρπαστικού αγώνα και, έτσι, πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά από εκείνη κόντρα στον Ελλοπιακό την περασμένη αγωνιστική.

Στο γήπεδο «Π. Βαρδινογιάννης» έγινε ένα απολαυστικό παιχνίδι, στο οποίο η «Σάντα» βρέθηκε να προηγείται με σαφές προβάδισμα από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 17' ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, στο οποίο η μπάλα κόντραρε και σε σώματα για να καταλήξει στα δίχτυα (0-1), με τον Κάμερον να «αγγίζει» την ισοφάριση στο 25', όταν από το σουτ που επιχείρησε η μπάλα αποκρούστηκε αρχικά από τον Αραμπατζή και ακολούθως από το δοκάρι. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δεύτερο γκολ, όταν σε σέντρα του Στυλιανόπουλου και προσπάθεια του Μίχου να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στον Μέτα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γιαγκιόζη για το 0-2! Στο 59' ο Κάμερον είχε νέο δοκάρι με δυνατό σουτ, όμως στο 72' βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ και μείωσε σε 1-2. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 84', χάρη σε προβολή του Δωματά μετά από μπαλιά του Κάμερον (2-2)! Η Επισκοπή έδειχνε ικανή για την ολική ανατροπή, όμως στο 92' «πάγωσε» για τρίτη φορά και... φαρμακερή! Ο Στυλιανόπουλος βρέθηκε με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ και σκόραρε για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Στο 94' η Επισκοπή ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνομένου, όμως ο διαιτητής Τρίγκας διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης (Χανίων)-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (60' Δημητρακούδης), Μίχος, Κίτος (67' Λέκα), Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Τζωρτζινάκης (60' Πάτας), Μέτα, Κεφαλάς, Κάμερον
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης, Κοντοές, Κόρτσταμ, Στυλιανόπουλος, Καραγιάννης, Κατίδης (51' Μυτάκης), Δημητρίου, Δακτυλίδης (74' Μούζος), Μπάκος (77' Πρίφτι)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares