Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 13:06

Τρομερή νίκη με ανατροπή και κορυφή για τον Εθνικό Πειραιά στην Πετρούπολη!

Οι δυσκολίες που θα συναντούσε στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης είναι πολλές και το γνώριζαν άπαντες αυτό. Ο Εθνικός Πειραιά φέτος ωστόσο δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ ώστε να επιστρέψει στα επαγγελματικά σαλόνια. Η ιστορική ομάδα παρότι έχανε στο γήπεδο Αλκυών με 1-0 στα πρώτα 45' έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και πήρε ένα σπουδαίο διπλό.

Μόλις στο 2' ο Άρης απείλησε όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Γκότοβου πέρασε άουτ.

Στο 4' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Θεοχάρης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 7' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο Αλαφογιάννης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 26' ο Κορώνης βγήκε μόνος του και έκανε το σουτ όμως οΚούμπουλα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 37' ο Άρης βγήκε πάλι στην κόντρα και έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέραε άουτ.

Στο 41' ο Πισπας βρέθηκε στο έδαφος όμως ο διαιτητής, Αλαφογιάννης ενώ ήταν κοντά στη φάση υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν καλή στιγμή με τον Βλαχομήτρο στο 60'.

Στο 61' ο Βαγγέλης Χαντές πέρασε στο γήπεδο τους Σεκούμπα, Γεωργούση και Κυριαζή καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να γυρίσει το ματς.

Στο 68' ο Παπαγγελης κέρδισε το πέναλτι από τον Γκότοβο. Ο Γεωργουσης ανέλαβε την εκτέλεση όπου ευστόχησε για το 1-1.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ όταν ο Ζωγραφάκης με 'κεραυνό' έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό 'Γ' του Σικαλιά ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Εθνικό.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης είχε κάποιες προυποθέσεις για γκολ, όπως αυτή του 82' όταν ο Κρητικός γύρισε με το κεφαλιά στο ύψος της περιοχής όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 1-2 έμεινε μέχρι τέλους με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Πειραιά να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Μαγκάκης (62' Σκεντεράι), Κορώνης (90' λ.τρ. Φαρμάκης), Κρητικός Γ., Γκότοβος(80 Καρδάμης), Θεοχάρης, Ρέτσος Χρ. (80' Ρέτσος Κ.), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Κρητικός Στ., Πίσπας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Ζωγραφάκης, Μαλάι, Πολύζος, Ντινιωτάκης (61' Κυριαζής), Μακρυγιάννης (61' Γεωργούσης), Βαλαβανόπουλος (61' Σεκούμπα), Αντωνίου (70' Πλουμάτος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares