Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 20:25

Εθνικός Πειραιά: Με στόχο να επεκτείνει το νικηφόρο σερί και στην Πετρούπολη

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Εθνικού Πειραιά για το ματς της 9ης αγωνιστικής με τον Άρη Πετρούπολης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους κυανόλευκους αφού στόχος αποτελεί να παραμείνουν στην πρώτη θέση ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων δεν υπάρχει μετά από απαγόρευση της αστυνομίας, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα στερηθούν την παρουσία των φιλάθλων, ωστόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την έκβαση του αγώνα της Κυριακής.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μπουτσικάρης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό όπως και οι Δώδας Νταλακούρας που είναι καιρό εκτός έδρας.

Εάν εξαιρέσουμε τις ισοπαλίες με ΑΟ Υπάτου (εντός) και Αλμυρό (εκτός) ο Εθνικός δείχνει μια σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα και αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια ομάδα που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ θέλει να διατηρήσει το αήττητο και στο ματς της Πετρούπολης ώστε να βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με την 1η θέση.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares