Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 21:51

Αποχώρηση Παπαματθαιάκη από τον Ηρόδοτο με σχόλιο για το τάιμινγκ των εξελίξεων

Με την επίσημη ανακοίνωσή της σήμερα (1/7) η διοίκηση του Ηροδότου ενημερώνει πως η ομάδα θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου.

Πριν από δέκα ημέρες είχε γνωστοποιηθεί η συμφωνία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, σε μία χρονική στιγμή στην οποία οι συζητήσεις των δύο πλευρών εδράζονταν στη βάση σχεδιασμού για συμμετοχή στη Γ' Εθνική. Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν θα μπορούσαν παρά να φέρουν στην έξοδο τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην ακολουθήσει στις τοπικές κατηγορίες. Μάλιστα, σε σχετική δημοσίευσή του στο φέισμπουκ, δεν παραλείπει να σχολιάσει επικριτικά, αλλά όχι επιθετικά, πως το τάιμινγκ της απόφασης των κυανόλευκων θα έπρεπε να είναι διαφορετικό. Αναλυτικά:

«Προσπάθησα πολύ να είμαι εκεί την επόμενη μέρα.

Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα με αναγκάζουν να αποχωρήσω και να μην ακολουθήσω στις τοπικές κατηγορίες... (Πιθανόν να είναι μια σοφή απόφαση για το σωματείο, αλλα καλό θα ήταν να είχε παρθεί από την αρχή για να μην μπει κανένας μας σε αυτή τη διαδικασία).

Υπήρχαν καλές προθέσεις από όλους τους παράγοντες του ΠΑΣΑ Ηροδοτος αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν τα χρήματα, πρέπει όμως να πω ότι η παρουσία του Στέλιου Σωκιανού... ξεχωρίζει... και είναι απαραίτητος σε οποιαδήποτε επόμενη μέρα γιατί έχει μια μοναδική παραγοντική ικανότητα!... Καλή επιτυχία στην Ομάδα... Κάθε καλό σε όλους!

ΥΓ: Θα τον βρείς το δρόμο σου Ηροδοτέ... Δεν είσαι εσύ για τα χαμηλά!»

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares