Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 17:16

Νίκη... μισός τίτλος για Γιούχτα στη Ραφήνα

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος ο Γιούχτας έδειξε πάλι έτοιμος να πετύχει τον μεγάλο του στόχο!

Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε στον 5ο όμιλο, η ομάδα των Αρχανών πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα, όπου επικράτησε με 2-1 της Θύελλας, στις τάξεις της οποίας έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Κρητικοί έφτασαν στην επικράτηση, αφού πρώτα ολοκλήρωσαν μία μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο ημίωρο, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ λίγο πριν την εκπνοή!

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 21ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Αλατσάξης έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Γιαλούση στον Γούλα και ο Γκούμας ευστόχησε για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι πρωτοπόροι ανέβασαν την απόδοσή τους, έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 60', όταν ο Νύκταρης αξιοποίησε σέντρα του Βρεττού και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τον γκολκίπερ Χρήστου να κρατάει όρθια την ομάδα του στο 88' σε τετ α τετ με τον Γούλα και τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση να πετυχαίνουν το 1-2 με κοντινή προσπάθεια του Ροβίθη μετά από απόκρουση του Κουμή σε σουτ του Δασκαλάκη! Το τριπλό σφύριγμα του Αλατσάκη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Γιούχτα να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «τρίποντο»!

Διαιτητές: Αλατσάκης, Μουμπογιατζόγλου-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Φύτρος, Γκούμας, Δημητρίου, Μαργέτης, Μαρτίνος, Γούλας, Παντελίδης, Χίσο (76' Τόσκα)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Τουγλής, Αρκιλέσι, Κίσσας, Νύκταρης (85' Ρουσσάκης), Ροβίθης, Βρεττός (70' Δασκαλάκης), Γκίνη (75' Δωματάς).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares