Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 21:20

Κερατσίνι: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Οι βαθμολογικές επιδόσεις του Κερατσινίου το τελευταίο δίμηνο έχουν διπλή ανάγνωση. Τα αποτελέσματά του φανερώνουν πως πρόκειται για μία ομάδα που -πράγματι- αρνείται να χάσει, όπως είχε δηλώσει και ο πρώην προπονητής της, Φ. Θανέλλας, μετά το τέλος του αγώνα στο Μαρκόπουλο.

Την ίδια ώρα, όμως, δυσκολεύεται και να νικήσει, με συνέπεια να έχει υποχωρήσει ακριβώς στα όρια της γραμμής του υποβιβασμού, ενώ απομένουν πλέον έξι αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο. Για τελευταία φορά οι «ροσονέρι» πανηγύρισαν νίκη στις αρχές του περασμένου μήνα και, συγκεκριμένα, στις 4 Φεβρουαρίου, όταν για την 12η αγωνιστική έφταναν σε άνετο «τρίποντο» με 5-0 κόντρα στον ουραγό Άγιο Ιερόθεο. Έκτοτε, μετρούν 6 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 8 αγωνιστικές, επίδοση που σαφώς δεν τους έχει επιτρέψει να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ξεκίνημα αυτού του ιδιότυπου σερί, οι Κερατσινιώτες είχαν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς γκολ (!), όπως επίσης ότι σε αυτά τα 8 παιχνίδια έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόλις στα δύο!

Μετά από δύο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα, από την περασμένη αγωνιστική το Κερατσίνι πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο στην άκρη του πάγκου. Πλέον, θα υποδεχθεί την Κυριακή (26/3) για την 21η αγωνιστική τον ΑΟ Πόρου σε ένα ματς με υψηλότατο βαθμό κρισιμότητας, αφού με νίκη θα μπορέσει αφενός να «ξεκολλήσει» και να προσθέσει ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή του, αφετέρου να θέσει νοκ άουτ έναν εκ των ανταγωνιστών του στη μάχη για τη σωτηρία. Όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Κερατσίνι!

Το σερί των 8 αγώνων δίχως νίκη για το Κερατσίνι:

14η αγωνιστική (12/2): Κερατσίνι-Εθνικός 0-0

13η αγωνιστική (15/2): ΑΟΑΝ-Κερατσίνι 0-0

15η αγωνιστική (19/2): Μαρκό-Κερατσίνι 0-0

16η αγωνιστική (26/2): Κερατσίνι-Αγ. Παρασκευή 0-0

17η αγωνιστική (5/3): Κερατσίνι-Άρης Πετρ. 0-0

18η αγωνιστική (11/3): ΑΟ Τυμπακίου-Κερατσίνι 2-1

19η αγωνιστική (15/3): Κερατσίνι-Φωστήρας 0-2

20η αγωνιστική (19/3): Αλμυρός-Κερατσίνι 1-1

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares