Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:39

«Διπλό» για... τίτλο ο Γιούχτας

Αρνείται να χάσει βαθμούς ο Γιούχτας και, πλέον, οδηγεί μόνος του την κούρσα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Παρότι βρέθηκε... φάτσα με το «στραβοπάτημα», ο σύλλογος των Αρχανών κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1 στο Μαρτινέγκο επί του Πόρου, σημειώνοντας το γκολ της νίκης στο 95ο λεπτό! Συγκεκριμένα, σε εκτέλεση κόρνερ του Βρεττού ο Γιαλούσης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας και λύτρωσε τους πράσινους, που βρίσκονται στο +2 από τη Μαρκό!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν προηγηθεί στο σκορ στο 16' με πλασέ του Ροβίθη μετά από μπαλιά του Βρεττού (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 57' χάρη σε σουτ του Σένκα από ασίστ του Πήλιου (1-1).

Στις αρχές του αγώνα, στο 2ο λεπτό, ο Μπάμπης «σημάδεψε» δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 87', σε ένα διάστημα που ο Γιούχτας είχε εντείνει την πίεσή του προς τα αντίπαλα καρέ και αναζητούσε το γκολ της νίκης, ο Ροβίθης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Βαρβαντάκης-Διονύσης (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης (33' Φρρόκου), Μπάμπης, Σημαιάκης (33' Νάκας), Τουτουδάκης, Αυγουστάκης, Καλαμιώτης (66' Μέμμος), Κουτάντος, Σένκα (74' Α. Ζαφείρης), Πύλιος, Καστελλιανάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (88' Τουγλής), Τζανής, Βρεττός, Νύκταρης (69' Δασκαλάκης), Ροβίθης, Γκίνη (69' Δωματάς), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής, Κίσσας (55' Κοντογιάννης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares