Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:35

Τέλος ο Σιλεβίστας από τον Άρη Πετρούπολης

Μετά από συνεργασία δεκαπέντε μηνών, η οποία είχε αδιαμφισβήτητα θετικό πρόσημο, ο Γιάννης Σιλεβίστας αποτελεί παρελθόν για τον Άρη Πετρούπολης.

Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε φιλικό «διαζύγιο», με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ενόψει και της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας για την 5η αγωνιστική. Με τον 39χρονο τεχνικό στο «τιμόνι», η ομάδα των δυτικών προαστίων ευτύχησε να πετύχει την άνοδό της στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της, ολοκληρώνοντας μάλιστα την περσινή σεζόν με σπάνιες επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλους τους επίσημους αγώνες, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, μπαράζ ΕΠΣΑ, μπαράζ Ενώσεων και Κύπελλο ΕΠΣΑ, οι ερυθροκίτρινοι γνώρισαν μόλις δύο ήττες! Στο φετινό του ξεκίνημα στον 5ο όμιλο, ο Άρης είχε μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με συγκομιδή πέντε βαθμών.

Το δελτίο τύπου

"Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα.

Για 1,5 χρονο, ο Γιάννης Σιλεβίστας προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο, αποτελώντας βασική αιτία της ανόδου του Άρη Πετρούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ Εθνική. Γι αυτό, το όνομά του θα παραμείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός, το πάθος για δουλειά και το ήθος του είναι στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι αμείλικτο και κάποιες φορές σε υποχρεώνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Το Δ.Σ. της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις".

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares