Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 18:49

Αγ. Παρασκευή: «Η λέξη «καφενείο» απεικονίζει άλλη ομάδα - Δείχνετε αδυναμία να κατανοήσετε το ποδόσφαιρο»

Με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Πόρου η Αγία Παρασκευή πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για... καφενειακές καταστάσεις από πλευράς Ηρακλειώτικης ομάδας ,υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι η Ηρακλειώτικη ομάδα δεν κατανοεί τους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, ύστερα από δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα, από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, ¨Α.Ο ΠΟΡΟΣ 2012 ¨ νιώθουν την υποχρέωση προς την Ιστορία του Συλλόγου μας, που απαριθμεί 91 χρόνια ύπαρξης, να απαντήσουν προς αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος μας.

 

Κατανοούμε την απογοήτευση τον εκνευρισμό και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και όλο το Δ.Σ του Α.Ο ΠΟΡΟΣ 2012 εξαιτίας του σοβαρού λάθος που υπέπεσαν εις βάρος του Σωματείου τους, αλλά η έκφραση ¨ καφενείο ¨ απεικονίζει άλλη ομάδα που φαίνεται ότι λειτουργεί ¨ καφενειακά”.

Το πρόσφατο παρελθόν σας άλλωστε υποδεικνύει την αδυναμία σας να κατανοείτε τους Κανόνες του Παιχνιδιού και ότι η εκάστοτε προκήρυξη ορίζει για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχετε.

 

Η ομάδα μας θα ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου,όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει και δεν θα παρασυρθούμε στην προσπάθεια του Αντιπροέδρου για δημιουργία τοξικού κλίματος στο μεταξύ μας παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

 

Τα 91 χρόνια ιστορίας μας άλλωστε δεν μας επιτρέπει να πράξουμε διαφορετικά. !!

 

Με εκτίμηση,

 

Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares