Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 22:52

"Μπαμ" με Μπουντόπουλο ο Βύζας Μεγάρων

Στον Βύζαντα Μεγάρων η διοίκηση του συλλόγου δείχνει ότι φέτος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική ώστε να ανταποκριθεί στις συνθήκες της κατηγοράις.

Στο πλαίσιο αυτό ο κιτρινόμαυρος σύλλογος μετά από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού της διευθυντή, Κώστα Γιαννακάρη ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μπουντόπουλο. Ο χαρισματικός επιτελικός μέσος που την προηγούμενη χρονιά τα πήγε εξαιρετικά το α' εξάμηνο με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ και στο β' με τα χρώματα του ΑΟ Υπάτου, συμφώνησε με τη διοίκηση του Βύζαντα και αφού βρέθηκε στα γραφεία της ιστορικής ομάδας υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας. Ο Μπουντόπουλος σαφώς και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αφού μεταξύ άλλων έχει περάσει από Α.Ο.Χανίων (27 συμ, 3 γκολ), Πανηλειακό (3 συμ), Παναχαϊκή (20 συμ, 3 γκολ), Α.Ο.Τρικάλων ( 6 συμ). Λάρισα (17 συμ,2 γκολ), Απόλλων Αθηνών (12 συμ, 1γκολ), Σπάρτη ( 27συμ ,7 γκολ), Σαντορίνη και Παναργειακό.
Μάλιστα με τα χρώματα των Λεβαδειακού, Παναχαϊκής, Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισας έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής που φανερώνει ότι η κίνηση αυτή από πλευράς Βύζαντα Μεγάρων θεωρείται υπέρβαση.

Άλλωστε μπόρεσε να εντάξει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ακόμη και από ανώτερες κατηγορίες, ωστοσο η προσέγγιση των ανθρώπων του Βύζαντα Μεγάρων έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares