Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 20:14

Γρηγόρης Δράγαζης: Δεν θέλουμε να χτίζουμε στην άμμο

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα μας ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής, Γρηγόρης Δράγαζης, έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας αναφορικά με τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο.

Με αφορμή λοιπόν τις αποχωρήσεις των Μύρκου και Μητρόπουλου, ο έμπειρος παράγοντες τόνισε ότι τα καλύτερα έρχονται και ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί.

Το δελτίο τυπου

"Επειδή η ομάδα είναι πολύ μεγάλη αλλά βρίσκονταν σε χαμηλές κατηγορίες, πέρα από τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις, τις αποχωρήσεις και πολλά άλλα, χρειάζεται μια οργάνωση. Επειδή δεν θέλουμε να χτίζουμε στην άμμο, στην Προοδευτική οργανώνονται κάποια σημαντικά πράγματα και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ένας καλός θα φεύγει, δυο καλοί θα έρχονται και επειδή η μεταγραφική περίοδος πάντα είναι μια απρόβλεπτη εγκυμονούσα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γεννήσει. Ας κοιμάται ήσυχος ο κόσμος, διότι και καλές μεταγραφές έχουν γίνει και καλές ανανεώσεις γίνονται και θα γίνουν και θα τις ανακοινώσουμε όταν πρέπει και όταν θέλουμε εμείς. Πάνω απ' όλα θα ανακοινωθούν από το επίσημο γραφείο τύπου της ομάδας που ήδη στελεχώθηκε".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares