Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 15:51

Εθνικός Πειραιά: Ο κ. Αρμόδωρος αποχώρησε σε μια κομβική στιγμή

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Εθνικός Πειραιά έκανε γνωστό το χρονικό της φετινής σεζόν και πως κύλησε η αγωνιστική περίοδος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι στις 3/1 ο κ. Αρμόδωρος αποχώρησε από την Δ.Ε. επικαλούμενος προσωπικούς λόγους λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο ματς με την Κηφισιά.

Παράλληλα γίνεται γνωστό σε όλους ότι όποιος επιθυμεί να αναλάβει τις τυχες της ομάδας, μπορεί να το κάνει εκφράζοντας ενδιαφέρον.

Αναλυτικά

Αγαπητές και αγαπητοί φίλαθλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, οδηγηθήκαμε στην ολοκλήρωση τής αγωνιστικής χρονιάς (2019-20). Ο στόχος που είχε τεθεί από το καλοκαίρι που ανέλαβε η Διοικούσα Επιτροπή  (Δ.Ε.) ήταν να φτιαχτεί μία νέα ομάδα με νεαρούς κατά κύριο λόγο παίκτες και να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό επετεύχθη.Προς ενημέρωση των φιλάθλων τής ομάδας, επισημαίνουμε ότι η Δ.Ε. είχε την ευθύνη της ομάδας από τον Ιούλιο που ανέλαβε μέχρι και την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Την 3η Ιανουαρίου 2020 ο κ. Ηλίας Αρμόδωρος ζήτησε και ανέλαβε επισήμως την ομάδα, παρουσιάζοντας ένα πλάνο τουλάχιστον μέχρι τέλους της σεζόν. Δυστυχώς όμως σχεδόν 1,5 μήνα μετά, στις 20 Φεβρουαρίου παραιτήθηκε αιφνιδίως ανακοινώνοντάς το με επιστολή του, επικαλούμενους  προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.    Το γεγονός αυτό , το οποίο έγινε μόλις λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στην Κηφισιά και με την ομάδα να μην έχει περιθώριο ούτε για ισοπαλία στα υπολειπόμενα παιχνίδια, αυτή η εξέλιξη δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα διαχείρισης καταστάσεων.  >Την χρονική αυτή στιγμή η Δ.Ε. ανέλαβε ξανά άμεσα καθήκοντα και οδήγησε την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια, όπου και πέτυχε το απόλυτο σε βαθμούς και τελικά απέφυγε τις περιπέτειες. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο ρόλος και η αποστολή της Διοικούσας.Επιτροπής. Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ως απερχόμενη Διοίκηση ενόψει των επικειμένων εκλογών, είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να του παράσχει άμεσα τις όποιες πληροφορίες χρειάζεται για να κάνει τον σχεδιασμό που επιθυμεί, πάντα για το καλό της ομάδας μας. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΣ Θ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares