DARZENTAS_MESA
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 22:44

Μετράμε αντίστροφα για τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»

Η στιγμή που περιμένουν μικροί και μεγάλοι πλησιάζει, καθώς λίγες μέρες μόνο έμειναν μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Ο Άη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά θα φέρουν μαζί τους για τέταρτη χρονιά τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Σαντορίνη και μας υπόσχονται πολλή διασκέδαση, παιχνίδι και εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Γονείς και παιδιά θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο Άγιο με τα κόκκινα, να παίξουν με τα θεματικά παιχνίδια που θα υπάρχουν στο «χωριό» μας, να πάρουν μέρος στις δράσεις, αλλά και να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παραστάσεις στη σκηνή των εκδηλώσεων.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, αλλά και να προμηθευτούν γλυκίσματα, λιχουδιές ή κάποιο γρήγορο φαγητό και ποτό από τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα που θα υπάρχουν στον προαύλιο χώρο.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 με 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 22:00.

Να σημειωθεί ότι η δράση «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φορέα του δήμου Τρικκαίων «e-trikala» που διοργανώνει με τεράστια επιτυχία τον φημισμένο «Μύλο των ξωτικών» και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι ελεύθερη.

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares