Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 01:22

Η Αγγελική Νικολούλη χορεύει στο ρυθμό της τσαμπούνας στο Φιλώτι Νάξου (video)

Αύγουστος… Μήνας των διακοπών αλλά και της απουσίας …ειδήσεων.

Οπότε, οι πρωταγωνιστές αφήνουν τα μικρόφωνα και απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης. Ομως, χωρίς να το θέλουν γίνονται πρωταγωνιστές

Κείμενο – video Ελένη Μουστάκη

Οπως η αγαπημένη Αγγελική Νικολούλη (παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ») που έγινε .. είδηση.

Βράδυ Παρασκευής 4 Αυγούστου βρέθηκε στο Φιλώτι της Νάξου... Μόλις έχει ολοκληρωθεί η εκδήλωση για την “τσαμπούνα στο φιλώτι” στο Αθλοθέατρο. Βασισμένη στο βιβλίο που γράφτηκε από τα παιδιά της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη”, η οποία του χρόνου θα γιορτάσει τα 20 χρόνια δράσης.

Οι τσαμπουνάρηδες έχουν μεταφερθεί στο κέντρο του χωριού και παίζουν το αγαπημένο όργανο της Ορεινής Νάξου μεταφέροντας ήχους πρωτόγνωρυς για επισκέπτες…

Αίφνης μία παρέα αρχίζει να χορεύει… Ανάμεσά τους η Αγγελική Νικολούλη που απολαμβάνει τον ρυθμό.. Μαζί της η αρχισυντακτρια ειδήσεων του Alpha Λώρα Ιωάννου.

Ακολουθεί τα βήματα του πρώτου χορευτή και δείχνει τις ικανότητές της… Μιχάλης Κύλης και Στέφανος Ψαρράς (Ψαροστέφανος) αλλά και ο Βασίλης Τσακωνιάτης (σ.σ. δεν διακρίνεται στο video) ως ιδανικοί “δάσκαλοι” ανέδειξαν τις ικανότητες των κατοίκων του Φιλωτίου στο χορό.

Δείτε το video του ακολουθεί…

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares