Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 22:55

Το Action 24 στη Νάξο!

Η εκπομπή «ActionΤώρα» του Action 24 με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μιλένα Ηλιοπούλου ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με «άρωμα» Νάξου και Αιγαίου!

Μετά από πρόσκληση αλλά και με την πολύτιμη αρωγή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η δημοφιλής εκπομπή εξέπεμψε τα δύο τελευταία της φετινά επεισόδια, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ζωντανά από το νησί μας και από τον χώρο της ιστορικής ταβέρνας «Γοργόνα», έχοντας στο φόντο την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας.

Στη διάρκεια των δύο επεισοδίων οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι κάλυψαν, εκτός από τις ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο και αρκετά θέματα που είχαν έντονο… ναξιώτικο ενδιαφέρον!

Μάλιστα, σε ένα από αυτά, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα εκλεκτά, γευστικά προϊόντα της είχαν ρόλο… πρωταγωνιστή! Στο πλατό της εκπομπής υπήρχαν άφθονα τα προϊόντα της Ένωσης, ενώ δίπλα στους παρουσιαστές βρέθηκαν, παραχωρώντας τους και δηλώσεις, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ., Ιάκωβος Βαλέρης.

Επίσης, έλαβε χώρα ζωντανή σύνδεση με ναξιώτικο πατατοχώραφο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Σ. και πατατοπαραγωγό, Σταμάτη Σέργη και ακόμη στον «αέρα» μίλησε και ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος για την διαμόρφωση του νέου τυροκομείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Γιάννης Πολίτης.

Δείτε το απόσπασμα:

Επιπλέον, στη διάρκεια του διημέρου της παρουσίας του στη Νάξο το «ActionΤώρα», ανάμεσα σε πολλά άλλα, έμαθε για τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, τον Aegean Voice 107,5 και την τεράστια συμβολή του όχι μόνο στην κάλυψη της ειδησεογραφίας αλλά και στην προβολή του πολιτισμού του νησιού μας και των Κυκλάδων από τη δημοσιογράφο, Πόπη Αλιμπέρτη και την υπεύθυνη επικοινωνίας του σταθμού, Μυρτώ Φλώρου

…έκανε βόλτα στην ιστορική συνοικία του Φασολά στο Φιλότι…

 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares