Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 21:32

Κατερινα Μονογυιού: Ευχαριστώ για την παράταση των δρομολογίων για τους νεφροπαθείς της Πάρου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η βουλευτής Κυκλάδων κα. Κατερινα Μονογυιού ενημερώνει για την παράταση των δρομολογίων που εξυπηρετούν τους νευροπαθείς της Πάρου και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό.

Αναλυτικά:

Παρατείνονται τα δρομολόγια που μεταφέρουν τους νεφροπαθείς κατοίκους της Πάρου στη Νάξο.

Οι νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση στις μονάδες τεχνητού νεφρού συνιστούν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ομάδα πολιτών, λόγω της απαιτούμενης συχνότητας αιμοκάθαρσης – συχνά 2 ή και 3 φορές ανά εβδομάδα. Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των νησιωτών μας.

Ευχαριστώ τον κ. Σκοπελίτη και την Hellenic Seaways για την παράταση των δρομολογίων, όλους τους συντελεστές αυτής της δράσης, την διοίκηση, τους γιατρούς, το υγειονομικό προσωπικό που βοηθούν και στέκονται στο πλευρό των περίπου δέκα νεφροπαθών της νήσου.

Οι πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο είναι χαρακτηριστικά βαθιά χαραγμένα στον χαρακτήρα των Κυκλαδιτών. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη.

Κατερινα Μονογυιού

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares