Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 21:23

Δημοτική υπάλληλος διαγνώστηκε με κορονοιό - Κλειστές για δύο ημερες οι υπηρεσίες του Δήμου

O Δήμος Μυκόνου ενημερώνει ότι με αφορμή κρούσμα σε εργαζόμενο του Δήμου, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στα κτίρια Βοϊνόβιτς και Μαύρου θα μείνουν κλειστές τη Δευτέρα και την Τρίτη 16 – 17 Νοεμβρίου, όπου για προληπτικούς λόγους θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις.

Όλες οι ενέργειες γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον Ιατρό Εργασίας του Δήμου Μυκόνου και τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.
Επίσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθούν τεστ στους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτά τα κτίρια. Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Ο Δήμος Μυκόνου καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών δυνατοτήτων που παρέχονται από τον δήμο, αναφορικά με την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους ως ακολούθως:
Για το Γραφείο Δημάρχου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης Δημοτολόγιο/ Ληξιαρχείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το Γραφείο Προσωπικού : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για την Οικονομική Υπηρεσία: - Τμήμα Εσόδων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το ΤΑΠ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για την Ταμειακή Υπηρεσία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το Τμήμα Εξόδων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για Γενικά θέματα του Δήμου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ:
Για πληρωμή τελών, προστίμων και δόσεων ρύθμισης η καταβολή τους θα γίνεται μόνο με e-banking και κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς του Δήμου Μυκόνου:
ALPHA BANK: GR 150140 794079400 2001000034
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 090172714 0005714 052637768
EUROBANΚ: GR 210260092 0000160 200028267
ΕΘΝΙΚΗ: GR 760110 41600000416 54004146
Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο του οφειλέτη. Αν η οφειλή αφορά πρόστιμο ΚΟΚ παρακαλούμε να αναγράφεται και ο αριθμός της κλήσης.
ΟΑΕΔ:
Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που παρέχονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, είναι αναρτημένες στο site www.oaed.gr και ειδικότερα:
http://www.oaed.gr/-/ypochreotike-e-elektronike-ypobole-aiteseon-gia-tis-perissoteres-paroches-kai-bebaioseis-logo-tes-lepses-proleptikon-metron-kata-tou-koronoiou

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον εργαζόμενο και ελπίζουμε γρήγορα να είναι υγιής και δυνατός ξανά κοντά μας.

Πηγή :mykonosdaily.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares