26-10-2013 16:00
4η αγωνιστική

Player statistic

    7' ΓΚΟΛ ΒΑΛΒΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    13' ΓΚΟΛ ΠΑΠΙΤΣΗΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ (ΒΑΚΗΣ)
    21' ΓΚΟΛ Μάρκος Πρίντεζης
    23' ΓΚΟΛ ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΛΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛ 75'    
    78' ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα εξελίχτηκε για τoν Πάγο το πέρασμα του από το νησί της Άνδρου με αντίπαλο την Υδρούσα.

Η ομάδα της Σύρου μπήκε πολύ δυνατά και στο 3 λεπτό έχασε κλασική ευκαιρία τετ α τετ με των Πρίντεζη, απέκρουσε ο Παπουτσής. Στο 8 λεπτό ο Μπάμπης υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) το οποίο

andros-ydrousa-logo

μετέτρεψε σε γκολ ο Βάλβης. Το επόμενο 15 λεπτό ο Πάγος ήταν καταιγιστικός, το οποίο το μετέτρεψε σε ακόμα 3 γκολ. Στο 12 λεπτό του αγώνα ο Πάπιτσης Γ. έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η οποία ξεγέλασε των Παπουτσή και έκανε το 0-2. Στο 18 λεπτό ο Βελούδος υπέπεσε σε πέναλτι με τoν Πρίντεζη να ευστοχεί και να κάνει το 0-3. Πριν προλάβει η ομάδα της Άνδρου να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει στον αγώνα ο Ρούσσος στο 21 λεπτό κάνει ένα διώξιμο λίγο πριν την σέντρα και με τον Παπουτσή εκτός θέσης κάνει το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν νωχελικά πράγμα που απογοήτευσε το φίλαθλο κοινό. Την πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου την είχε η Υδρούσα με τον Γλυνό να μην προλαβαίνει να πλασάρει όπως ήθελε. Η Υδρούσα μείωσε με τον Βλάμη προσωρινά με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 72 λεπτό. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Παραβάλος στο 84 λεπτό.

ΥΔΡΟΥΣΑ: (ΦΙΛΛΙΠΑΣ, ΜΠΑΡΟΥΣ) ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΛΑΒΔΑΣ, ΓΟΝΙΜ ( 73`ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ), ΒΕΛΟΥΔΟΣ, ΖΟΥΜΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ (60` ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ (60` ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ), ΒΛΑΜΗΣ, ΓΛΥΝΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ

ΠΑΓΟΣ: (ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ) ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΙΤΣΗΣ Β., ΑΡΓΥΡΟΣ (45` ΜΑΡΑΓΚΟΣ), ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ (64`ΞΑΝΘΑΚΗΣ), ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΙΝΤΑΖΗΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΠΑΠΙΤΣΗΣ Γ. (30`ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ)

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35