Σπυριδούλα Κάμπου

Σπυριδούλα Κάμπου

Η Λένα Ζευγαρά, η δημοφιλής ερμηνεύτρια που αγαπήθηκε δυνατά, είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία!

Κατηγορία LIFESTYLE

Τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα, χάρισαν για τα ελληνικά χρώματα οι νεαροί πυγμάχοι που αγωνίστηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Κορασίδων στο Ερζερούμ της Τουρκίας από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου, μετά από συναρπαστικούς αγώνες που τα είχαν όλα, πάθος, δύναμη, πείσμα, θέληση και πίστη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Μία μοναδική φωνή, με ξεχωριστό ταλέντο και ταπεραμέντο, έρχεται, να δώσει έναν μοναδικό μουσικό ρυθμό, στο φετινό μας καλοκαίρι, προκαλώντας «καύσωνα», με το «Πόσο Ακόμα»!

Κατηγορία LIFESTYLE

Με την πιο δυνατή διασκευή, μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 90ς, που κυριαρχεί μουσικά μέχρι και σήμερα, και με το πιο ξεσηκωτικό remix, με την υπογραφή επιτυχίας του dj Valentino, επιστρέφει δισκογραφικά, η Αννούλα Μώρου, μπορώντας να πει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πώς «Τώρα Πετώ»!

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μία μοναδική λαϊκής χροιάς φωνή και με παραδοσιακά -δημοτικά γυρίσματα, η Μαρίνα Νικολοπούλου, μας συστήνεται, μέσα από τη συνεργασία της με τη Siganos Music, με ένα ανεβαστικό τραγούδι… που θα γίνει αναμφισβήτητα, το «τραγούδι του γάμου».

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου ζει και εργάζεται, ως ερμηνεύτρια, αλλά και διευθύντρια του Mad World και του Ellas Tv Max, βρίσκεται η Evgenia.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με το μουσικό σύνθημα, του φετινού καλοκαιριού, επιστρέφει δισκογραφικά, ο Βασίλης Βαξεβανόγλου, και «Όλοι Λωλοί», θα γίνουμε, μαζί του!

Κατηγορία LIFESTYLE

Mε ένα ρυθμικό, δυναμικό, και άκρως ξεσηκωτικό τσιφτετέλι, επιστρέφει δισκογραφικά, η Μαρία Κίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μία μεγάλη χορευτική και άκρως ξεσηκωτική επιτυχία, επιστρέφει δισκογραφικά, η Τζένη Κατσίγιαννη!

Κατηγορία LIFESTYLE

Mία μεγάλη απώλεια, βιώνουν, τον τελευταίο καιρό, η Δέσποινα Μοίρου, ο δάσκαλός της, Αλ Πατσίνο και σύσσωμη η Μέκκα του κινηματογράφου, μετά και τον θάνατο, του καταξιωμένου σκηνοθέτη Robert Allan Ackerman.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 31

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35