Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 00:12

Ισόπαλοι 2-2 Λάβα και Αστέρας

Από έναν βαθμό (2-2) πήραν Λάβα κι Αστέρας Τραγαίας στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο μεσημέρι στο Δ.Γ. Καμαρίου για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Αν και ο Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, η Λάβα κατάφερε να ισοφαρίσει, παίρνοντας τελικά τον τέταρτο βαθμό της στο φετινό πρωτάθλημα και στερώντας παράλληλα στον Αστέρα την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, όπου έμεινε στους 11 βαθμούς.

Στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έχοντας αρκετές ευκαιρίες, δύο από τις οποίες μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στην επανάληψη η Λάβα ισορρόπησε και βγήκε στην επίθεση, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2.

Στο 89’ ο διαιτητής Πάντος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νομικό, ο οποίος ανέκοψε την μπάλα με το χέρι, ενώ παίκτης της Τραγαίας θα έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ. Ο Αστέρας Τραγαίας φωνάζει για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Πάντου, με το νεαρό ρέφερι και τους βοηθούς του πάντως να συγκεντρώνουν για ακόμη μία φορά θετικά σχόλια για μία καλή διαιτησία.

Στο 14’ ο Κουφόπουλος έκανε το 0-1, ο Διαμαντόπουλος στο 23’ ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου έκανε στο 36’ ο Ψαρρός. Στην επανάληψη ο Ρενιέρης ήταν αυτός που έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στο 52’ ισοφάρισε σε 2-2, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Πάντος, Βάιλας, Ζώρζος.

Συνθέσεις

Λάβα (Αρβανίτης): Γαλανός, Δρόσος Σ., Βάλβης, Ρενιέρης, Νομικός, Δεμιρτζής, Δρόσος Α., Διαμαντόπουλος Ρ. (25’ Δεναξάς), Καραντάνης (54’ Διαμαντόπουλος Ι.), Καφίρης, Πρέκας (46’ Βάλβης Μ.).

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κατσούλης, Λεγάκης, Κουφόοπουλος (45’ Σπανός), Βουτσίνος, Αγγελής, Δεδρινός, Σφυρόερας, Μαρούλης, Ψαρρός, Τουλούπης, Κατσιούλης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός [vid] Σαρωτικός στη Νάξο... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares