Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:26

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των αναβατών της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου, που συμμετείχαν στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης της VOM επάνω σε χωμάτινη επιφάνεια, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα τρία αυτόνομα στάδια ( Level I,II,III) από τις 19-21 Απριλίου.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης στο όμορφο και φιλόξενο νησί της Νάξου από τον Πρόεδρο της ΛΕΜΟΝ κ.Γιώργο Πρωτοπαπαδάκη , ο Βασίλης Ορφανός πραγματοποίησε ένα ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων της σχολής ασφαλούς οδήγησης της VOM.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου τα σεμινάρια ξεκίνησαν για το πρώτο στάδιο Level I και πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό πάρκινγκ της Χώρας, περιλαμβάνοντας : αναπνοές, ειδικό ζέσταμα των μυϊκών ομάδων του σώματος των αναβατών, σωστό τρόπο οδήγησης σε καθιστή και όρθια θέση, ειδικές ασκήσεις σε κώνους για καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας, σωστό φρενάρισμα, πέρασμα εμποδίων, ανάβαση και κατάβαση.

Η βραδινή βροχή που ακολούθησε, ποτίζοντας τη διψασμένη γη, βοήθησε τα μέγιστα για την επόμενη ημέρα στο Level II στην πίστα motocross στη τοποθεσία του Άγιου Θαλάλαιου.

Στην όμορφη και αμφιθεατρική πίστα για την δεύτερη ημέρα ξεκινήσαμε με αναπνοές, ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις στις στροφές, στα άλματα με τον σωστό τρόπο φρεναρίσματος, ενώ δεν έλειψαν οι ασκήσεις με κώνους.

Την Κυριακή 21 Απριλίου το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με ειδική εξόρμηση στο Βόρειο τμήμα της Νάξου, επάνω σε χωμάτινη διαδρομή τύπου enduro, μήκους 80 χιλιομέτρων στο καταπράσινο αυτή την εποχή και πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας και περνώντας από την Κορωνίδα, την Κεραμωτή, τη Κινήδαρο, τις Ράχες ο Βασίλης διόρθωνε ξεχωριστά κάθε αναβάτη δίνοντας χρήσιμες συμβουλές, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην επίτευξη της τέλειας εναρμόνισης μεταξύ του σώματος του αναβάτη και της μοτοσικλέτας του.

Κλείνοντας αυτή την ξεχωριστή τριήμερη εκπαίδευση, ο Βασίλης Ορφανός θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς για αυτή την πρόσκληση τον Πρόεδρο της ΛΕΜΟΝ κ. Γιώργο Πρωτοπαδάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Συρίγο, τον Ταμία κ. Δημήτρη Κατσούλη, αλλά και τα δραστήρια και ενεργά μέλη της λέσχης κ. Γιάννη Σαντοριναίο, κ.Ιωάννη Δημητροκάλλη, καθώς και όλους τους αναβάτες και παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό το επιτυχημένο σχολείο ασφαλούς οδήγησης της VOM.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες που πήραν μέρος αλλά και σε όσους στήριξαν με το δικό τους τρόπο αυτό το ξεχωριστό τριήμερο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης δείχνοντας έναν ξεχωριστό και πρωτοποριακό κύκλο εκπαίδευσης για την ασφάλεια τους.

Πηγή: vorfanos.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares