Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 20:23

Σαν τρένο… 6-1 την Υδρούσα

Ο πρωταθλητής χειμώνα Α.Ο. Σύρου επικράτησε σήμερα το πρωί άνετα 6-1 επί του Α.Ο. Υδρούσας και οδηγεί σταθερά την «κούρσα» του 1ου ομίλου, όπου μένει σταθερά στην 1η θέση με 19 βαθμούς.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΟι συριανοί χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, είχαν ένα εύκολο πρωϊνό απέναντι από τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, ξεκινώντας τον αγώνα με μία εντελώς διαφορετική σύνθεση λόγω των πολλών απουσιών που είχαν.

Ο Μάκης Πούλος φυσικά θα πρέπει να «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση, καθώς σήμερα παίκτες με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής απέδωσαν τα μέγιστα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν. Χαρακτηριστική ήταν συμμετοχή του 16χρονου Μανόλη Μακρόπουλου που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Σύρος 2002, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 83’, κερδίζοντας πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το 1ο του τέρμα στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Γενική Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε 2 ημίχρονα. Στο 1ο ημίχρονο, ο πολύ καλός Α.Ο. Σύρου πέτυχε 4 τέρματα, δημιούργησε ευκαιρίες, κυκλοφόρησε τη μπάλα χωρίς να φανεί σε καμία στιγμή ότι αγωνίζεται με αναπληρωματικούς.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με το σκορ (4-0) και το ακατάλληλο της ώρας να μην είναι σύμμαχος να παιχτεί περαιτέρω καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι παίκτες του ΑΟΣ βρήκαν και πάλι τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί, καθώς πε΄τυχαν ακόμα δύο τέρματα για να «σφραγίσουν» τη νίκη.

Όσον αφορά την Υδρούσα, η ομάδα της Άνδρου, παρά το βαρύ σκορ πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και μάλιστα στο 2ο ημίχρονο, διακρίνοντας την κοιλιά που έκανε ο ΑΟΣ πάτησαν στο γήπεδο με περισσότερες αξιώσεις.

Στα αρνητικά μπορεί να καταγραφεί η μικρή προσέλευση του κόσμου, με το ακατάλληλο της ώρας να αποτελεί τροχοπέδη σε όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Στα αγωνιστικά, ο Α.Ο. Σύρου ήταν καλύτερος και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε εύκολα στο 6–1. Η πρώτη και μοναδική στιγμή των φιλοξενούμενων θα χαθεί στο 10’ ύστερα από κόρνερ, ο Βιδάλης θα πάρει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(1–0):το σκορ θα ανοίξει στο 12’ ο Τζώρτζης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πιάνοντας στον ύπνο τον τερματοφύλακα Παπουτσή

(2–0): πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 17’ ο Βελέντζας από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα αργό βασανιστικό σουτ έστειλε τη μπάλα, αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα αναπαύθηκε στην εστία του τερματοφύλακα της Υδρούσας γράφοντας το 2-0

(3–0): το τρίτο τέρμα θα πετύχει στο 27’ ο Σούρλας ύστερα από κόρνερ του Ξυγκάκη από το ύψος της μικρής περιοχής με εντυπωσιακή κεφαλιά.

(4–0): στο 39’, ο Βαγγέλης Περιάλης με ένα εύκολο πλασέ ερχόμενος από τα πίσω, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ εκμεταλλευόμενος πλήρως την καταπληκτική μπαλιά του Βελέτζα.

(4–1): στο 2ο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και η πρώτη ουσιαστική φάση θα είναι το γκολ της Υδρούσας στο 57’, όταν σε μια κόντρα επίθεση ο Γονίμ. θα πλασάρει στο Κρητικό πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής. Ο Α.Ο. Σύρου άργησε να ξυπνήσει και χρειάστηκαν 27’ στην επανάληψη για να δημιουργήσει 2 καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Παπουτσή χωρίς να πετύχει το 5ο γκολ (σουτ Περιάλη Γ.)

(5–1): στο 89’ ο Δημητρακόπουλος που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα θα πετύχει το 5ο γκολ με εύκολη κεφαλιά εξ΄επαφής και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζώρτζη

(6–1): το τελικό 6-1 θα διαμορφωθεί στο 91’ από το νεαρό Μακρόπουλο, ο οποίος κέρδισε πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα και μετουσιώνοντας το σε γκολ στη πρώτη εμφάνισή του με την ομάδα του Α.Ο. Σύρου.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ένα από τα βασικά στελέχη του ΑΟ Σύρου Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου. Η ομάδα έδειξε ότι έχει βάθος από το γεγονός ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τη χρήση εντελώς διαφορετικών ποδοσφαιριστών από τα άλλα παιχνίδια, ικανοποίησε προπονητή και διοικητικό συμβούλιο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα στο νεαρό Μακρόπουλο, όπου στην πρώτη εμφάνιση με το αντρικό τμήμα μας εντυπωσίασε θετικά και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι ο Α.Ο. Σύρου έχει μελλον.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μαραγκού, Παγώνη και Βασάλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Πούλος): Κρητικός, Δημόπουλος (83’ Μακρόπουλος), Ξυγκάκης, Σούρλας (56’ Δημητρακόπουλος), Τερόλης, Σταμούλης, Περιάλης Ε.( 56’ Βαβουράκης), Τζώρτζης ©, Βελέτζας, Περιάλης Γ., Καπλάνης.

ΑΟ Υδρούσας ( Φιλίππας) : Παπουτσής, Λάβδας, Αποστόλου Τσαγκαλίδης ©, Μανάλης, Πέππας, Βιδάλης (83’ Mανδαράκας Ι.), Γονίμ (75’ Αliraj), Βλάμης, Μπάμπης, Μουτσάι (88’ Mανδαράκας Α.).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares