Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 09:00

Γ' Εθνική - 3ος Όμιλος: Ανέβηκε 4η η Ελλάς Σύρου - Σώθηκε και μαθηματικά η ΑΕ Μυκόνου (Αποτελέσματα/Βαθμολογία)

Με την ολοκλήρωση και της προτελευταίας αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ΑΕ Μυκόνου και μαθηματικά πλέον παρέμεινε στην κατηγορία! Οι Μυκονιάτες πήραν στα χαρτιά το ματς με την ΑΕ Μεσολογγίου, έφτασαν τους 51 βαθμούς και εξασφάλισαν την παραμονή τους, ενώ η Ελλάς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του ΠΑΟ Βάρδας στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την τελευταία αγωνιστική.

Η Ελλάς Σύρου έδωσε το τελευταίο της ματς στην Ερμούπολη για φέτος, επικράτησε εύκολα με 4-0 του ΠΑΟ Βάρδας και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο για τη φοβερή φετινή σεζόν, που μια αγωνιστική πριν το φινάλε την έχουν φέρει στην 4η θέση με 60 βαθμούς!

Από την άλλη, η ΑΕ Μυκόνου μπορεί πλέον να ανασάνει καθώς κατάφερε να σώσει την κατηγορία χωρίς να χρειαστεί τη διαδικασία των μπαράζ την τελευταία αγωνιστική.

Κι αυτό διότι η ΑΕΡ Αφάντου ηττήθηκε από τη Μαρκό και έμεινε στην 11η θέση με 47 βαθμούς πηγαίνοντας εκείνη στα μπαράζ, με τους Μυκονιάτες να είναι στην 10η θέση με 51, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία αγωνιστική βαθμολογικά.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

33hapo

Η Βαθμολογία

bath26a

bath26b

Η τελευταία αγωνιστική

34h

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares