Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 22:39

Ανατροπή με μαχητική ψυχή

Μετά από ένα παιχνίδι, που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με επική αντεπίθεση να υποχρεώσει τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ στην πρώτη του φετινή ήττα με 3-1.

Ένα  ποδοσφαιρικό θέαμα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας παρακολούθησαν οι θεατές για 60 λεπτά, αλλά αποζημιώθηκαν στο τέλος και σηκώθηκαν πολλές φορές από τη θέση τους, από την τρομερή εναλλαγή φάσεων και συναισθημάτων.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω μετά το γκολ που δέχτηκαν στο 69', ο προπονητής τους τόλμησε και πήρε μεγάλα ρίσκα και στο τέλος δικαιώθηκε.

Στον Παμμηλιακό, που κατέβηκε χωρίς τους Ατανάσωφ και Χατζίεφ, έτυχαν πολλές και μαζεμένες άτυχες συγκυρίες μέσα στον αγώνα και ο κ. Γκούτζας υποχρεώθηκε σε 3 αναγκαστικές αλλαγές, η μία εκ των οποίων αποδείχθηκε καθοριστική.

aop-pammiliakos-30-11-2013-1

ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Συγκρατημένες και σφικτές οι ομάδες, με πολλή πίεση στη μεσαία γραμμή, αλληλοεξουδετερώθηκαν και η δημιουργία πήρε μικρό βαθμό.

Στο 8' ο άτυχος Ηλίας Κυρίτσης έπεσε άσχημα στο έδαφος, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στο ημίχρονο μάθαμε, ότι υπέστη κάταγμα στην κλείδα. Όλοι του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο.

Ελάχιστες και όχι κραυγαλέες φάσεις έγιναν.

Δύο σουτ του Δημογιάννη και του Αρκουλή από καλές θέσεις έφυγαν άουτ για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 33', όταν από κόρνερ του Τσιριγωτάκη ο Σίδερης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο ξεμαρκάριστος Σύτη από την γωνία της μικρής περιοχής με νέα κεφαλιά στην κλειστή γωνία, είδε τον Χαριστό να μπλοκάρει.

Ο Καμακάρης που έπαιζε στην κορυφή, είχε μεγάλες αποστάσεις από τους συμπαίκτες του και τα δυνατά του πλάγια εξουδετερώθηκαν από τις καλές τοποθετήσεις της άμυνας.

Οι γηπεδούχοι ενώ πήγαν καλά στα μαρκαρίσματα, αδυνατούσαν να βρουν τους επιθετικούς τους και η σπουδαία αλληλοκάλυψη των αμυντικών του Παμμηλιακού έκλεινε τους διαδρόμους και απέτρεπε τους κινδύνους.

aop-pammiliakos-30-11-2013-2

ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Νέα ατυχία για τους κόκκινους.

Στο 54' ο Αιβαλιώτης, που από το πρώτο μέρος έδειχνε να υποφέρει, ζήτησε αλλαγή και ο νεαρός Ζούλιας πήρε την θέση του.

MHLOS NEW-2013Αμέσως μετά η μηχανή, με πρωτεργάτη τον Παπαδημητρίου, άρχισε να ρολάρει.

Στο 62' το δεκάρι της Μήλου, βρήκε με μία θαυμάσια σκαφτή μεταβίβαση τον Καμακάρη και αυτός πατώντας στην περιοχή, εξαπέλυσε έναν κεραυνό που κτύπησε με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος, εμφανώς εκτός της γραμμής.

Στο 64' ο Α. Ζούλιας βρέθηκε στο ύψος του πέναλτυ, λίγο πλάγια και σούταρε άουτ, τραυματίστηκε μάλιστα και στο 65' αντικαταστάθηκε, αναγκαστικά και αυτός, από τον Φρόκου.

Στο 69' άνοιξε το σκορ και μαζί και το παιχνίδι.

Ο Μήτση πήρε το ριμπάουντ από μία ασθενή απόκρουση της άμυνας και από το ημικύκλιο της περιοχής βρήκε δίχτυα με γωνιακό σουτ, παρά την προσπάθεια του Χαριστού, ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι, πριν κυλήσει στο βάθος της εστίας του.

Μετά το ματς έγινε ροντέο.

Ο κ. Τριανταφυλλάκος τα έπαιξε όλα για όλα βγάζοντας Σταθερό και Μπαρδάνη και ρίχνοντας στη μάχη Σένκα και Τσόκα.

Εκεί ο Παμμηλιακός οπισθοχώρησε, επηρεασμένος ίσως από την ανασφάλεια της έλλειψης του Αιβαλιώτη, υπήρχε και η κούραση από το πολύωρο ταξίδι, ενώ ο Σένκα με την κινητικότητα του και ο κόσμος με τις φωνές έσπρωξαν τον ΑΟ Πάρου σε μία τρελή προσπάθεια ανατροπής που είχε αίσιο τέλος.

Χωρίς να κάνει ευκαιρίες, παρά μόνο με σέντρες και γεμίσματα από στημένα οι παίκτες των γηπεδούχων εγκαταστάθηκαν στα καρέ των αντιπάλων τους και στο 81' ο Αρκουλής με εκπληκτικό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, σημάδεψε το αντίθετο Γ και ισοφάρισε.

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ο σκόρερ 3 λεπτά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γαβαλά.

Στο 86' ο νεοεισελθών εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, η μπάλα γκέλαρε στην μικρή περιοχή, κανείς δεν την βρήκε και ο Δημογιάννης την έσπρωξε στο κενό τέρμα, κάνοντας το 2-1 και βάζοντας φωτιά στο Δημοτικό γήπεδο Παροικιάς.

Η μοίρα αποφάσισε.

alt

Το αήττητο του Παμμηλιακού έσπασε με τον κατ' εξοχήν δικό του τρόπο!

Στις καθυστερήσεις ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα για τους νικητές με το πανέμορφο άπιαστο σουτ του Πετρόπουλου από μακρινή απόσταση για να γραφεί το τελικό 3-1.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τους νικητές ο Νίκας, ο Τσαντουλής, ο Κρουσταλάκης, ο Χρυσοχός και ο Πετρόπουλος στο β μέρος ξεχώρισαν.

Από τον Παμμηλιακό ο απροσπέλαστος Μπαριάμι, ο αρχηγός Σίδερης για τις τοποθετήσεις του, ο επικίνδυνος Σύτη και ο Παπαδημητρίου, που όταν παίρνει δημιουργικές πρωτοβουλίες κάνει την διαφορά, διακρίθηκαν.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Κουζούμη-Δεληγιάννη-Σουλτάνη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Χαριστός, Μπαρδάνης (80'Τσόκα), Κρουσταλάκης, Νίκας, Τσαντουλής, Σταθερός (65'Σένκα), Πετρόπουλος, Δημογιάννης, Αρκουλής (84'λ.τ.Γαβαλάς), Χρυσοχός, Κρώνης

ΠΑΓΚΟΣ: Μουλάς, Λάμπρου, Δαφερέρας, Σιφναίος

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: (Γκούτζας Ζ.), Αιβαλιώτης (54'λ.τ.Ζούλιας Θ.), Κυρίτσης Η. (8'λ.τ.Βικελής), Πουλάκης, Μπαριάμι, Σίδερης, Μήτση, Καμακάρης, Τσιριγωτάκης, Ζούλιας Α. (65'λ.τ.Φρόκου), Παπαδημητρίου, Σύτη

ΠΑΓΚΟΣ: Μαυρογιάννης

aop-pammiliakos-30-11-2013-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σαν τρένο… 6-1 την Υδρούσα ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares