Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 20:00

Με θετικό πρόσημο το τελευταίο εντός έδρας ματς του Εθνικού - «Μαύρη» ημέρα για τον Απόλλωνα που υποβιβάστηκε!

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και κάτω από την αφόρητη ζέστη ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, για τον οποίο γράφτηκε σήμερα η πιο... μελανή σελίδα στην ιστορία του αφού υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τα λάθη σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και σε άλλα διάφορα κομμάτια δεν επέτρεψαν στην Ελαφρά Ταξιαρχία να παραμείνει στην κατηγορία παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Χαντέ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Εθνικός παρουσίασε σε ακόμη ένα ματς τα στοιχεία που τον διακρίνουν, βγάζοντας αρκετούς συνδυασμούς στο επιθετικό κομμάτι ενώ περιόρισε σε τέτοιο σημείο την αντίπαλη ομάδα που δεν της επέτρεψε σχεδόν ποτέ να γίνει απειλητική.

Στο 43' ο Μεσούλι με μεγάλο βολέ βρήκε τον Μακρυγιάννη ο οποίος αφού έκανε ένα κοντρόλ έκανε μερικά μέτρα στο γήπεδο και αφού πέρασε τον Ντροζντ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και καθάρισε το ματς στο 55'. Ο Κατσογιάννης έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Ντινιωτάκη, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο Πολύζος με περιπετειώδη τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εστίας για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν ο Σεκούμπα έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο προωθημένος Ζωγραφάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Μεσούλι, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης (66' Πλουμάτος), Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Τσιαβος (70' Σέχου), Ντινιωτάκης, Πολύζος (66' Γεωργούσης), Σεκούμπα (66' Κυριαζής), Μακρυγιάννης (70' Νταλακούρας), Σκεντεράι

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Γεωργαράς) Ντροζντ, Πριόνας, Τασιουλής, Πίκουλης (70' Μίχος), Πατίλας, Μελιόπουλος (66' Τσούμπας), Πιαστόπουλος, Σάλλα, Χριστόπουλος, Κορφιάτης (70' Σπαρτιάτης)), Ροδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares