Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 21:40

Πιστοί στο ''Μεγαλοσαββατιάτικο'' ραντεβού για τους μεγάλους Νικόληδες, Βλησίδη και Βλακό [vid-pics]

Για ακόμη μία χρονιά ήταν όλοι εκεί... στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' της Τραγαίας, για το καθιερωμένο ραντεβού τιμής και μνήμης στους δύο Νικόληδες, Βλησίδη και Βλακό.

Σήμερα λοιπόν, Μεγάλο Σάββατο (4/5/2024), το γήπεδο της Τραγαίας «ζωντάνεψε» με τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα στη μνήμη των δύο αυτών ''ΜΕΓΑΛΩΝ'' του Ναξιακού ποδοσφαίρου που έφυγαν από κοντά μας τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα.

Δύο ανθρώπων, που η ζωή τους ήταν συνυφασμένη με τον αθλητισμό και δη με τον Αστέρα Τραγαίας. Δεν τους ξεχνάει κανείς μας όμως. Το Μεγάλο Σαββάτο κάθε χρονιάς είναι η μέρα αφιερωμένη στη μνήμη τους και όλοι μας ανηφορίζουμε για το πανέμορφο γήπεδο της Τραγαίας, το οποίο μπορεί να μην είναι ενεργό αυτή τη στιγμή, αλλά βρίσκεται εκει και αναμένει καρτερικά τη στιγμή που θα φιλοξενήσει ένα επίσημο παιχνίδι.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 92

Όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές σε πολύ καλό κλίμα και φυσικά πολλές παλιές θύμησες. Και... η καθιερωμένη φώτο του Ανδρέα Κατσούλη με τον Γιάννη Ζαφείρη, δύο ''Γερόλυκων'' των γηπέδων. 

Για ακόμη μία χρονιά ο Ανδρέας Κατσούλης με την συνδρομή κάποιων ανθρώπων κατάφερε να οργανώσει αυτή την όμορφη εκδήλωση.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 29

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέλη των οικογενειών των αείμνηστων Νίκου Βλησίδη και  Νίκου Βλακού παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες, που τους παρέδωσαν οι Αντιδήμαρχοι, Νίκος Σιδερής και Νίκος Πολυκρέτης. Επίσης τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και άνθρωπος του αθλητισμού, Βασίλης Φλεριανός, όπως και η Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκείου, Ευδοξία Μάκαρη.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 32

Φέτος, οι ομάδες αγωνίστηκαν με εμφανίσεις οι οποίες ανέγραφαν τα ονόματα των Νίκου Βλησίδη και Νίκου Βλακού και όλες είχαν τα ίδια νούμερα που φορούσαν όταν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τραγαίας. Το 10 ο Βλακός και το 5 ο Βλησίδης.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 44

Παρόντας ήταν και ο Αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Πανναξιακού, κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 88

Την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος, Κατερίνα Μουστάκη.

FILIKOS VLAKOS VLISIDIS 4

Μοναδική στιγμή, αυτή στο 2ο μέρος του αγώνα, όπου ο Γιάννης Κατσάνης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον πατέρα του, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στα γήπεδα των Κυκλάδων, Νίκο Κατσάνη. Αποτελεί ερωτηματικό στην παραπάνω φώτο ποιος καμαρώνει περισσότερο, ο πατέρας ή ο γιος; 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Μεγάλο Σάββατο του 2025. Να είμαστε καλά και να τιμήσουμε τη μνήμη των Νικόληδων που τόσο μας λείπουν... 

Δείτε φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 4 Μαΐου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares