Κυριακή, 05 Μαΐου 2024 10:56

Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Βαγιεκάνο

Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματάει ποτέ, με το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (05/05) να περιλαμβάνει σπουδαία ματς με ντέρμπι σε Premier League και Serie A.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικα παμε στοιχημα με αξία από τη La Liga και το παιχνίδι Βαγιεκάνο - Αλμερία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

34η Αγωνιστική στη La Liga με τη Βαγιεκάνο να υποδέχεται την Αλμερία στις 22:00. Βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Βαγιεκάνο, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (2-2-0). Βρίσκεται στη 15η θέση με 34 βαθμούς και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Χετάφε η Αλμερία, υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 3-1. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, ηττήθηκε στα τρία απ’ αυτά, με 14 βαθμούς βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αλμερία μεταφορικά μιλώντας παρέδωσε πνεύμα, δεν βλέπουμε τρόπο να συνέρχεται στο Βαγέκας, όπου η Ράγιο τελευταία είναι αν μη τι άλλο αποτελεσματική. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & over 1,5 σε απόδοση 1.93, περιμένοντας την καθαρή επικράτηση.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares