Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:28

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Εφές στο 4.00

Στη Euroleague στρέφεται σήμερα Πέμπτη (28/03) το βλέμμα, με τα Μπάσκετ Προγνωστικά να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και ενώ στο ποδοσφαιρικό κουπόνι η δράση είναι αρκετά περιορισμένη.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μπασκόνια - Αναντολού Εφές, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

32η Αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Euroleague με την Μπασκόνια να αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές. Τρεις ήττες μακριά από τη Βιτόρια στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Μπασκόνια. Στην Ευρωλίγκα, είχε χάσει από την Παρτίζαν με 87-83, την Τρίτη στο Βελιγράδι, και από τη Ζάλγκιρις με 94-76, την Πέμπτη, στο Κάουνας, οι οποίες, ωστόσο δεν άλλαξαν κάτι στην κατάταξή της.

Από την πλευρά της η Εφές σώθηκε στο φινάλε, που μετά την επιβλητική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό (85-72, την Τρίτη), λίγο έλειψε να χάσει από την Άλμπα Βερολίνου, την Πέμπτη, και πάλι στην Κωνσταντινούπολη. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Εφές μετράει τέσσερις σερί ήττες από την Μπασκόνια, ανεξαρτήτως έδρας. Οι Τούρκοι ίσως έχουν στο μυαλό τους και το +8 για να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά πρωτίστως νοιάζονται για τη νίκη. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό «διπλό» και Over 169,5 πόντοι στο 4,00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares