Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 12:00

Στοίχημα: Την πρόκριση η Εθνική στο 2.38 στη Γεωργία

Μια μέρα που τα φώτα πέφτουν στα πλέι οφ του Euro και στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης είναι η σημερινή Τρίτη (26/03).

Από την αναμέτρηση Γεωργία - Ελλάδα έρχεται το δυνατό προγνωστικό της ημέρας από το Betarades.gr. Πάμε να το δούμε παρακάτω!

Η Γεωργία ξεπέρασε το εμπόδιο του Λουξεμβούργου προηγουμένως στα προκριματικά Euro με 2-0 εντός έδρας. Να σημειωθεί ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτές σε τελική φάση κάποιου μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά. Θα έχει σήμερα διαθέσιμο και φρέσκο τον Κβαρατσχέλια, καθώς ο άσσος της Νάπολι ήταν τιμωρημένος στο περασμένο παιχνίδι. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σε έξι επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 και σε τρία το Goal/Goal.

Το Καζακστάν διέλυσε η Ελλάδα τελευταία με το εμφατικό 5-0 και πλέον παίζει “τελικό” πρόκρισης απέναντι στη Γεωργία. Αλλαγές έκανε ο Πογιέτ στο προηγούμενο παιχνίδι ξεκούρασε Ιωαννίδη, Χατζηδιάκο, Μπάλντοκ και Πέλκα, ενώ βγήκε αργότερα και ο Μπακασέτας. Δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σήμερα στο αρχικό σχήμα και θα ξεκινήσουν οι ίδιοι 11 παίκτες με τον προηγούμενο αγώνα. Στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής τα πέντε έληξαν με Over 2.5, ενώ στα εννιά από τα 11 τελευταία δεν σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Σε μεγάλη φόρμα είναι η Ελλάδα, διαθέτει παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ανώτερη σε ποιότητα από τη Γεωργία. Μπορεί να έχει την έδρα η αντίπαλος, ωστόσο το επίπεδο των ποδοσφαιριστών θα είναι καθοριστικό για να πάρει η Εθνική την πρόκριση. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.38.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares