Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 21:57

«Τρένο» ο Παμμηλιακός πέρασε και από την Πάρο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Το αήττητο σερί του συνέχισε και στην Πάρο ο Παμμηλιακός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕ Πάρου επικρατώντας με 2-1 και διατηρήθηκε για 7η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς ήττα, φιγουράροντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της β΄ φάσης μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της. 

Με αυτή τη νίκη ο Παμμηλιακός προσπέρασε στη βαθμολογία την ΑΕ Πάρου φτάνοντας τους 17 βαθμούς, με τους Παριανούς να μένουν στους 16 και πλέον την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τη νίκη στη Σύρο κόντρα στον Αίαντα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

ΑΕ Πάρου και Παμμηλιακός μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο και την ΑΕ Πάρου να παίρνει το προβάδισμα, χάρη σε ένα ασύλληπτο σουτ του Μουράι από τα 20 μέτρα στο 11ο λεπτό. 

Η απάντηση του Παμμηλιακού ήταν άμεση, καθώς στο 17' ο Πλιάκης με μπαλιά ακριβείας 40 μέτρων βρήκε τον Στεφανίδη στην περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει όμορφη κίνηση και με άψογο πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην μοναδική ευκαιρία που είχε στο δεύτερο μέρος ο Παμμηλιακός κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στο 55' έπειτα από όμορφη μπαλιά του Σάντα στον Τόσκα και πάσα του τελευταίου στον Παππά, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-2.

Από εκεί και πέρα η ΑΕ Πάρου κυριάρχησε, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Μακαπαγκάλ να αναδεικνύεται ο MVP της αναμέτρησης, καθώς ήταν αυτός που κράτησε το 1-2 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες το παιχνίδι, καθώς στο 92' αποβλήθηκε με 22η κίτρινη ο Τιάμ και στο 95' ο Χατζίγια.

Ο Παμμηλιακός που έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να συνεχίσει στους αγώνες μπαράζ, στη θέση της πρωταθλήτριας Θύελλας Καμαρίου, αναμένει την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων την Δευτέρα, αφού απομένει μάι αγωνιστική για την ολοκλήρωση των αγώνων.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Κουζούμης και Βακόνδιος

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς): Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Κρητικός Δ. (35' λ. τρ. Κρητικός Σ.), Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος (69' Χατζίγια), Κρητικός Ε., Μουράι, Μακρίδης, Φαντιγκά (78' Σαντανάμο), Γκασίσου

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Σάντα, Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α. (65' Κύρκος), Φαλ, Δίντσης, Ζηλιαχοβάλης (56' Γάλλης), Παππάς, Τόσκα (68' Τιαμ), Στεφανίδης (33' Κόντη), Πλιάκης

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares