Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 19:53

Παμμηλιακός: Θα προστατέψουμε τον σύλλογο και τους υποστηρικτές του από τους κακόβουλους

Με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παμμηλιακός δίνει σκληρή απάντηση σε μεμονωμένους ανθρώπους, οι οποίοι με αρνητική στάση και σχόλια επιχειρούν να διαβάλουν τον σύλλογο και την συνεχή ανοδική του πορεία, καθώς και τους υποστηρικτές αυτού του έργου.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την ανάρτηση κάποιων αρνητικών σχολίων, τα οποία εμπεριέχουν μεγάλη δόση εμπάθειας προς τον σύλλογο μας και αυτούς που στηρίζουν το έργο του βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να υπενθυμίσουμε σε κάποιους -λίγους δυστυχώς γι αυτούς - τι εστί Παμμηλιακός:
1ον: Ο Παμμηλιακός αποτελεί την μοναδική ανοιχτή αθλητική αγκαλιά του νησιού μας, εκπροσωπώντας τη Μήλο μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, φέρνοντας μεγάλες διακρίσεις.
2ον: Η αγκαλιά του Παμμηλιακού είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά της Μήλου, που με δική τους καθαρά επιλογή και κριτήρια αποφασίζουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι στα πολυάριθμα τμήματα που με μεγάλο κόπο και αγώνα συντηρεί ο σύλλογος.
3ον: Ο Παμμηλιακός έχει στις τάξεις του περί τους 300 αθλητές, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι παιδιά, τα οποία έχουν την επιλογή να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπάνε και να προπονηθούν από διπλωματούχους προπονητές.
4ον: Ο Παμμηλιακός είναι ο μοναδικός οργανισμός του νησιού μας που φέρνει διακρίσεις στη Μήλο, με τις πιο πρόσφατες από αυτές να είναι η κατάκτηση για πρώτη φορά της 2ης θέσης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου των Κυκλάδων και η κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων που μας έδωσε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουμε το νησί σε αγώνες όπου συμμετάσχουν πρωταθλητές από όλο το Αιγαίο και την Αθήνα.
Ως εκ τούτου, καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι στη μικρότητα κάποιων δεν χωρούν όλα τα παραπάνω, αφού μοναδικός τους σκοπός είναι να βλάψουν τον Παμμηλιακό μας. Έναν σύλλογο που εργάζεται καθημερινά για το καλό της νεολαίας του τόπου μας και παράλληλα αποτελεί παράδειγμα για πολλούς ανά την Ελλάδα.
Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να τους ονοματίσουμε, αφού φροντίζουν καθημερινά να χύνουν τη χολή τους επώνυμα με αναρτήσεις τους στα social media. Δεν επιδιώκουμε να λάβουμε εύσημα από τους εν λόγο κυρίους, τους οποίους μάλιστα στο παρελθόν έχουμε βραβεύσει, αποδεικνύοντας ότι ο σύλλογος μας ξέρει να αναγνωρίζει και την παραμικρή προσφορά που γίνεται σε όφελος της νεολαίας του τόπου μας.
Σε όλα που προαναφέρουμε δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε ευθεία αντιπαράθεση με κανέναν και πόσο μάλλον με ανθρώπους που είναι πολέμιοι της αθλητικής ανάπτυξης του νησιού μας.
Όμως θα μπούμε μπροστά για προστατέψουμε από την κριτική που δέχονται οι άνθρωποι και οι πολλές επιχειρήσεις που πιστεύουν στο έργο μας και ουσιαστικά με τη στήριξη τους ο Παμμηλιακός έχει καταφέρει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.
Ειδικά, η ηγέτιδα εταιρία IMERYS, που ευθέως ο εν λόγο κύριος κατηγορεί για την στήριξη της στην ομάδα μας. Ξεχνάει βέβαια ότι, η IMERYS είναι ο οργανισμός που είναι πανταχού παρούσα και προσφέρει σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια της στο νησί μας.
Θεωρούμε τουλάχιστον ασέβεια να γίνονται υποδείξεις στην IMERYS για το που θα κατανείμει τη βοήθεια της και με την ευκαιρία ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά δημοσίως την εταιρία και τους επιτελείς της στο νησί μας που στέκονται αρωγοί στο όραμα μας για υψηλού επιπέδου αθλητισμό στο νησί της Μήλου.
Δεν θα δώσουμε περισσότερη αξία σε λόγια εμπάθειας και μίσους. Είμαστε εδώ όμως για να προστατέψουμε τους εκατοντάδες αθλητές του συλλόγου μας από ανθρώπους που επιθυμούν την διάλυση του αθλητισμού στο νησί μας.
Συνεχίζουμε με αγάπη για τη νεολαία και το νησί μας.
Καλό μήνα. Καλή Ανάσταση και καλό Άγιο Πάσχα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares