Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 17:06

Πέρασμα μέσα από τη Νάξο για τον Καρτεράδο

Σημαντική νίκη μέσα στη Νάξο για τον Καρτεράδο, ο οποίος σήμερα, σε ένα πολύ καλό ματς επικράτησε με 2-4 επί του ΠΑΣ Νάξου, φτάνοντας τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

PAPADOPOULOSΟι παίκτες του Λευτέρη Τζούρου έδειξαν σοβαρότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και παρόλο βρέθηκαν πίσω στο σκορ (32’), στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ κατάφεραν να προηγηθούν με 1-4 (1-1 ημ.).

Αν και προσπάθησε στο 2ο μέρος ο ΠΑΣ Νάξου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Λίγα πράγματα

Το Πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, οι οποίες πέτυχαν από ένα γκολ σε ανύποπτες φάσεις.

(1-0) Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 35’ για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σκιαδάς με μία κούρσα από δεξιά έφερε την μπάλα στο δεξί και με ένα ασύλληπτο σουτ άφησε άγαλμα τον ανήμπορο να αντιδράσει Σορώτο, κάνοντας το 1-0.

(1-1) Τρία λεπτά αργότερα (38’) ήρθε η ισοφάριση για τον Καρτεράδο, όταν ο Χοχάι με ένα ελεύθερο στέλνει την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΣ, με την άμυνα των γηπεδούχων να αδρανεί και τον Γεωργιάδη που καιροφυλακτούσε να κάνει με κεφαλιά το 1-1.

NAXOS KATSONIS1Όλα στο δεύτερο

Ότι δεν είδαμε στο 1ο ημίχρονο το είδαμε στο 2ο, καθώς οι δύο ομάδες «λύθηκαν» παίζοντας ελεύθερο ποδόσφαιρο που έφερε, αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, ακόμα τέσσερα τέρματα, τρία δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι για τον Καρτεράδο.

(1-2) Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (46’) ο Καρτεράδος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νομικού, ο προωθημένος Δακουτρός με προβολή μέσα από την περιοχή κάνει νωρίς το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

NAXOS KTEL 1(1-3) Ο Καρτεράδος συνεχίζει να πιέζει, θέλοντας να καθαρίσει το παιχνίδι. Αρχικά προειδοποιεί με τον Νομικό στο 52’, ο οποίος με σουτ μέσα από μέσα στην περιοχή σημαδεύει το δοκάρι του Χύκα. Ο ίδιος παίκτης στο 60’ πετυχαίνει το γκολ του αγώνα, όπου μετά από πλάγιο του Δεδρινού πιάνει ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι που καρφώνεται στο γάμα της εστίας του Χύκα.

(1-4) Ο ΠΑΣ μετά το 60’ πήρε μία ελαφρά υπεροχή δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Σορώτου, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σκιαδά στο 65’. Όμως στο 70’ από μία στημένη φάση ο Γεωργιαδης παρεμβαίνει με το κεφάλι στην πορεία της μπάλας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χύκα και με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1.

(2-4) Και φτάνουμε στο 80’, όπου ο διαιτητής Μενδρινός δίνει έμμεσο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Από την εκτέλεση του ο Μοσχονάς βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, με τον Σκιαδά να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να κάνει το τελικό 2-4. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ είχε 1-2 καλές στιγμές να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Καρτεράδος είναι αυτός που έφτασε πιο κοντά στο 84’, όπου ο Νομικός κέρδισε πέναλτι με τον Σελιστάι να το εκτελεί και τον Χύκα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μενδρινού, Ρούσσου Γ., Μουτάφη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Κλουβάτος, Μοσχονάς, Πρωτονοτάριος, Μανιός (76’ Βερύκοκος), Ζάκο (58’ Μαράκης Π.), Πιταράς Κ., Μαράκης Γ., Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Φλεριανός (71’ Πιταρας Α.).

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Δεδρινός (87’ Βλαβιανός), Δακουτρός, Χοχάι, Λύκος, Πολυζόπουλος, Νομικός, Τσενολάρι (46’ Ρενιέρης), Σελιστάϊ, Γεωργιάδης (76’ Πρέκας).

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares