Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 17:09

Με νίκη στον 2ο γύρο

Νίκη και μόνο νίκη θα επιδιώξει ο πρωταθλητής χειμώνα Α.Ο. Σύρου, ο οποίος αύριο το πρωί στις 9:15, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων θα αντιμετωπίσει την ουραγό του 1ου ομίλου Υδρούσα.

Η 8η αγωνιστική βρίσκει τον ΑΟ Σύρου «σακατεμένο» από τις ελλείψεις, καθώς για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν οι: Ελ Κάντι, Ιάκωβος, Λεονάρδος Πρίντεζης , Κόκκαλης και ο Μαραγκός. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χαβδούλα, καθώς και αυτές των, Βαβουράκη και Δημητρακόπουλου.

Ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Πούλος, λόγω των ελλείψεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα καλέσει πολλούς παίκτες από τον πάγκο, ενώ σε δηλώσεις που έκανε στο syrosnews.gr, τόνισε για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Από ένα τέτοιο παιχνίδι μπορείς μόνο να χάσεις πράγματα αν δεν δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα. Αυτό τόνισα και στους παίκτες μου. Το ευτύχημα είναι ότι οι αντικαταστάτες όσων θα λείψουν έδειξαν στις προπονήσεις ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα τους αντικαταστήσουν επάξια».

Από την άλλη η ομάδα της Άνδρου αναμένεται να ταξιδέψει στην Ερμούπολη, όπου θα παίξει χωρίς άγχος, με μοναδικό στόχο το καλό ποδόσφαιρο και μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο 30/11/2013 στις 09:15πμ (για την καλύτερη εξυπηρέτηση και επιστροφή της φιλοξενούμενης ομάδας στο νησί της Άνδρου) στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης με διαιτητή τον κ. Μαραγκό Ν. και βοηθούς τους κ. Παγώνη Α. και Βασσάλο Λ.

Η κάμερα του sportcyclades θα είναι στο γήπεδο, όπου θα καλύψη τον αγώνα με πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Βίντεο από τον αγώνα του 1ου γύρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σημαντική νίκη για τον Πάγο Ένωση σ' ευχαριστούμε »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares